Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez úgy 1985-86 körüli lehet.
90ezerért ragyogónak tűnhet,de ha szeretnéd rendbe rakni valamennyire(amennyiben megkapsz hozzá minden szükséges alkatrészt),rámegy a gatyád is,és így már nem feltétlenül éri meg.
Viszont(ahogy Keme mondta),szerelni megtanulhatsz rajta.
Meg hamar megőszülni:)
Szerintem nem éri meg...
De méretileg neked jó lenne.
Egy-egy jobb nevű motorszerelői tanfolyam mindennel együtt több száz ezer Ft is lehet, te meg 90ezerért cserébe megtanulsz bütykölni otthon, biztonságban, és nem a pályán töröd össze magad, szerintem ez a hülyének megéri
sziasztok szerintetek ez a kx 80-as megér 90ezer forintot?
kb mikori évjárat lehet?
énekem jó lehet?160cm fölöt vagyok egy kicsivel
előre is köszi
KX 80 ra hogy lehetne világítást megoldani ?
Motul 800 vagy 710. Szerintem ezek a legjobb olajak.
KX 80 ba melyik a legjobb olaj ?
Ha tudomásom lesz róla , igen !
Ha lesznek fotók a versenyről, akkor tudnál szólni hogy hol?
Borka Jani elég jól helytállt a hétvégén szlovákiában ,
Senkvice-ben az MX3 VB-n. ! Hajrá Jani !
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy mekkora különbség van egy adott típus és évjárat 450-es és 250-es cross motorja között?
Eddig kx 125-öm volt. Mit tanácsoltok milyet vegyek 250 vagy 450? (4T)
Pályázásra endúrózásra.
az komoly, mielöbbi jobbulást.
nagyon lassan...szisztematikus gyógytorna,elekrosokkos kezelések meg miegymás.most már kb 2kg ki tudok tartani pár másodpercig.
(ha hagyom műteni akkor gyorsabb lett volna a felépülés-talán-,de ahoz 2 másik izmot is el kellett vola vágni,h hozzáférjenek)most biciklizés meg futás minden menyiségben.ősszel fogok motorra ülni,de addig legalább van időm kitalálni,h mit vegyek
ez nem az ő hétvégéje volt sajnos.
nyakvédőjét is ledobta...
2010 ama mx rd3 highpoint

250

450 moto 1

450 moto 2
hi zdana!

egyszerre akarom linkelni őket, hogy ne legyen kavarodás.
a 450-es kategóriának vmiért csak most került fel a torrentje....
azt nem tudom pontosan, de pontot nem szerzett ahogy látom 1 az emberünk.
sérülésedből felépültél már?
De a Budds Creek-i edzésen már ott van a srác jó a pálya is
első vagy második futamba?mert ahogy láttam a kiirásban nem szerzett pontot
Reed-nek leesett az első féknyeregje
hi Gery.asszem kihagtál egy ama mx futamot,vagy nem találtál még torrentet?nem is baj,h nem láttam mert dungey nyert reed meg sehol
Kedves Motorosok!

Szeretettel várunk Benneteket holnap Gyulára a Junior Országos Bajnokság és a Kelet Kupa következő fordulójára.
A következő kategóriák állnak rajthoz: 50 ccm, 65 ccm, 85 ccm serdülő, 85 ccm junior
Extra Open, Senior Open, Mx1 A, Mx2 A, Mx1 B, Mx2 B

Gépátvétel 7:30-tól, edzések 9:00- tól, futamok 13:00- tól.

A legjobb rajtolóknak meglepetés!

További információk a www.gyulaimotorosok.hu weboldalon.

Szerencsére Gyulát elkerülte a nagy vihar, volt egy kis eső, de nem jelentős, úgyhogy ha az idő ilyen marad és több eső nem esik, akkor még majd locsolni is kell a pályán. Ma, szombat délelőtt is kitűnő idő van a motorozáshoz, kellemes 22 fok körüli hőmérséklet.

Délután friss képeket is találtok majd a pályáról a www.gyulaimotorosok.hu weboldalon.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy mekkora különbség van egy adott típus és évjárat 450-es és 250-es cross motorja között?
Eddig kx 125-öm volt. Mit tanácsoltok milyet vegyek 250 vagy 450? (4T)
Pályázásra endúrózásra.
Figyeljetek már ! KX 80 ra meg lehet oldani a világítást ? Ha igen hogy ? És melyik áttételt javasoljátok rá ha utcán akarom használni ?
Hello

Eladó a képen látható vadonatúj UNIVERSAL complett villahíd kormánybefogóval dobozában eladó!
Növeli a villa rögzítési felületét 30% -kal a jobb irányítás érdekében. 4 beállítási pozíciót biztosít a vezető legjobb elhelyezkedése érdekében. Minden villahíd CNC mart, pontos adatok szerint a legjobb minőségű, 6061 hideg kovácsolt alumíniumból. A ferdített rögzítési minta, maximális fogóerőt biztosít. Több motormodellhez is kapható! Kialakítása könnyíti a kanyarodást.
Nagyon jó minőségű anyaga könnyebb és strapabíróbb mint a gyári és nem utolsó sorban esztétikailag is sokat dob a mocin.

Bolti ára 80.000Ft felett!

Anyaga: 6061 Hideg Kovácsolt Aluminium

Eljárás: CNC

2004-2005 Yamaha YZ 450F
2004 Yamaha YZ 250

2005-2006 Suzuki RMZ 250
2005-2007 Suzuki RM 125
2004-2007 Suzuki RM 250

2003-2007 Kawasaki KX 125
2003-2007 Kawasaki KX 250
2004-2005 Kawasaki KX 250F

Kormánybefogó mérete választható 22mm normál illetve 28mm (1-1/8\") túlméretes kormányhoz való is kapható.

Érd.: 06703918024 rudolf.sandor86@gmail.com

ÁR:35000FT
Verseny hétvégén !

http://www.gyulaimotorosok.hu/