Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig csak jó szándék vezetett !
Na jazé
Shift Recon Crossmez XL-es méretben és Fox Short Cut L-es méretben...zsír újan eladó!
6000 illetve 5000 jó magyar forintért.
Írj vagy hívj!
20/9654435
Bp.-en személyesen vagy postai utánvéttel is akár
aki crossozni akar az jöhet jÚNIUS 14.-TŐL kÉKESDRE pÉCSTŐL 10 PERCRE INGYEN LESZNEK BULIK IS SÁR GE FŐLEG CROSSMOTOROZÁS.sOK sZERETTEEEL VÁRUNK MINDENKIT.
aki crossozni akar az jöhet jÚNIUS 14.-TŐL kÉKESDRE pÉCSTŐL 10 PERCRE INGYEN LESZNEK BULIK IS SÁR GE FŐLEG CROSSMOTOROZÁS.sOK sZERETTEEEL VÁRUNK MINDENKIT.
Az előző felhívásból kimaradt!
A verseny GYERGYÓSZÁRHEGYEN /Erdély/ lesz!
A szállás június 15 + rendelhető!
Sziasztok!
Meghívásos MOTO-CROSS versenyt rendeznek profi és amatőr kategóriában 2010 június 26-27.én! Minden érdeklődőt sok szeretettel és szuper pályával vár a szervező GÁBOR LÁSZLÓ
Érdeklődni a motorostura@citromail.hu-n
Szállás foglalás júli 15 ig
Tenisz megy helyette szokás szerint...
ezt jól tetted hogy beírtad majd lesem!
18 : 30 = Eurosport 2 / Motokrossz Vb - Ismétlés ( Glen Helen )
Tömör válasz
Bocs !

Tényleg elírtam .
Összetolt állapotban kell a légoszlop magasságát mérni rugó nélkül.
Pedig a télen én csináltam a sajátom csak rosszul írtam.
Nekem WP van.
Vagy inkább csak safer...

Adjective: safe (safer,safest) seyf

1. Free from danger or the risk of harm
"a safe trip"; "you will be safe here"; "a safe place"; "a safe bet"

2. (of an undertaking) secure from risk

3. (baseball) having reached a base without being put out
"the runner was called safe when the baseman dropped the ball"

4. Financially sound
"a safe investment";
- dependable, good, secure

Noun: safe seyf

1. Strongbox where valuables can be safely kept

2. A ventilated or refrigerated cupboard for securing provisions from pests

3. Contraceptive device consisting of a sheath of thin rubber or latex that is worn over the penis during intercourse
- condom, rubber [N. Amer], safety, prophylactic, johnny [Brit], French letter [Brit], protective

Derived forms: safes, safer, safest

See also: fail-safe, harmless, invulnerable, off the hook, risk-free, riskless, safe and sound, secure, sound, unadventurous, unhazardous, unhurt, uninjured

Type of: birth control device, closet, contraceptive, contraceptive device, cupboard, deedbox, preventative, preventive, prophylactic device, strongbox

Antonym: dangerous, out

Encyclopedia: Safe, Sane and Consensual Safe Safe, sane and consensual Safe, sane, and consensual
vagy safer vagy more safe
more safer:) visszaadom a nyelvvizsgát
hát minden crossos számára ismerős történek:ugrón nyomok kijárva,kersztbe dobja, és már nincs vissza....
próbáltam testtel visszahúzni,érkezésnél tiltásig hátha kihúz,de már nagyon keresztbe volt.ráadásul nem felfelé dobott,hanem mint az ostorcsapás úgy vágott a földhöz.
a hétköznap életben már alig hátráltat,de az mx-hez mint tudjuk ennél kicsit több kell

661 protektoringem van ami az egész vállövet védi,de nem volt elég.van ennél valami "moor safer" a :)piacon?
Köszi! Egyre egyre biztosabb vagyok a döntésemben
Az kemény , mielöbbi gyógyulást!
Hogy sikerült, rosszul érkeztél?
április 5én egy kicsit odavertem magam...lassan 8 hete és most úgy áll,h egy taknyos zsepit már meg tudok emelni.vállamra estem és a hátsó delta elszakadt.már akkor tudtam,h hosszú lesz a felépülés,úgyhogy már el is adtam a motort.1.050.000vitték el romániába.valószínű csak ősszel fogok motorra ülni.
Eladó lett a mocid?
na kíváncsi vagyok,h vannak e ismerős arcok az sx-ből
4 évig nyúztam, soha semmi baja nem volt nagyon még szelephézagot sem ellenőriztem rajta . Mikor kezdtem érezni hogy melegen nehezebben indul akkor ránéztünk. Ennyi. Dugót két évente cseréltem benne . Imádtam . Ismeretségi körbe van pár kawa ,és mindenki szereti
Sajnos igen... ott az ebay bár elég szégyen, hogy lassan már majd a kenyeret is onnan kell rendelni((haha )).....Magyarország, én így szeretlek.
40-50?
itthon nem szabad venni semmit
ebay tesó,ebay