Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne szivass....mondtam, hogy - ha kell - írj mailt, névvel címmel, hogy tudjam hova küldjem.

amúgy meg ja...sokat nem szabad várni tőle....és akkor nincs meglepi
Hejhó 2-szer kérdeztem rá a kamerára 3.-ra nem fogok,hanem NA ,lesz nekem is vagy neeem,olyan szar?
még klubhelyiség is van....
hát igen.... a sors így hozta
komoly az a rendszám.
Nekünk is hasonló van 4 csavar és átszerelhető a futónkra Fogadjunk, hogy senki sem kíváncsi rá
nyugat kupa elsö forduloja Nagykanizsán 2010 04 17-én
kategoriák-50-65-85
senior mx 1-mx 2
amatör mx 1
amatör mx 2 a-b.
old boy
open mx 1-mx 2
meghivásos amatör qvad
Miért adod el?
Tök jó ár...
Eladó a mocim.YZ450F 589.000.- 2005
Télleg Van még mit tanulnom De
várjál csak a jobb középső az az első fék, akkor az nem a pina volt hanem egy lukkal lejjebb...
én se nagyon használom csak visszaváltásnál.
Bammeg megnéztem,nem piros,de a jobb középső a felső percnél sebes Lehet mehharapta a pina
ne hazudj.... mutasd a tenyered piros-e..? aki szereti a pinát az szokott ujjazni eleget....
Télleg ?Akkor én ott, fel sem tunnák menni
enduroban durvább feljárokon, fel sem tudsz menni anélkűl hogy ne nyulnád a kuplungot...
nyuljad nyugodtan szereti az ha ujjazzák.

Na jó, bevallom, a kuplungot én is elfelejtem néha
Réges régen egy messzi távoli izében,még én is kuplungoltam alá fölé-közé.Semmi baja nem volt egyik moccnak sem,gázt sosem vettem el,úgy be volt görcsölve a kezem Ma meg már,gázelvétel nélkül,kuplung nélkül megy,de csak azért, mert csak megállásnál jut eszembe,hogy elfelejtettem használni
Nekem ebből van az eredeti.
Jó kis szerkezet! Nem tudom milyen lehet a házilag lemásolt, de lehet az is jó!
Biztos árt valamennyit a kuplungnak a rácsipegetés, de sok esetben csak igy lehet haladni a motorral. Csináld nyugodtan,mindenki csinálja.

Másik kérdésre: szerintem jobb egy ujjal kuplungolni,de ez biztos megszokás kérdése.
Egyébként nagyjából jól leirtad. Felváltásnál nem kell visszaengedni a gázt, elég egy hajszálnyit.Én legalábbis igy csinálom.
Az okosok azt mondják, felváltásnál kuplungolni se kell.Néha én is elhagyom, de szerintem nem árt és nem is fárasztó rácsipni egy kicsit.Nem kell teljesen behuzni.Leváltásnál viszont mindig behuzom,amiatt is, hogy féktávon ne ártson a motorfék, és kanyarból kifelé úgyis csúsztatod kicsit, ha nem megy eléggé vagy elrontasz valamit.

Én így csinálom.
Ezt hogy kell pontosan használni ?
Ja egyébként CR 125-öm van.
Hello! Főleg kis köbcentis motoroknál beleszoktak kuplungolni pl. kanyarnál hogy felpörögjön és "kiugorjon" a motor. Az érdekelne hogy ez minek árt?(gondolom a kuplungtárcsának)
Még egy hasonló kérdés váltással kapcsolatban:
Amikor váltok általában úgy hogy 2 ujjal behúzom a kuplungot, visszaengedem a gázt és húzom a sebességet. Ha jól összehangolom és úgy csinálom hogy kuplung be, gázt nem engedem vissza és váltok az nem árt a motornak?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Hali
motorszállításhoz ajánlom: http://www.kepesmotor.hu/motor...