Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv! Új tagja vagyok az oldalnak, és egy kérdéssel fordulnék hozzátok. A közeljövőben szeretnék vásárolni egy 250ccm 2T krosszmotort, de nem vagyok vele pontosan tisztába, hogy Kx,Yz,Rm,Cr legyen. Hálás lennék ha megosztanátok velem tapasztalaitokat, mind a menetteljesítmény mind a fenntartási költégek terén! Ez utóbbi főleg fontos nekem, mert egyik se egy elveszett motor a pályán :)
Előre is köszönöm
ha kell utánakérdezek. de ha jól rémlik senki nem forgalmaz direkt geico szettet. a csapat fox-ban megy, csak felvarrják, rányomják a saját márkáikat.

reche canyon hills
hát te tudod, de a gyári is ekkora csavarokkal van lefogatva, a másik dolog meg hogy a spanifer végén lévő kampó szted többet bír? mert nem gondolnám ... eddig bevált a cucc úgyhogy én bízok benne...
nem egy jó motor és alkatrészt nem lehet hozzá szerezni.
Remélem nem csak vicc volt a kérdés?!
Hy! GEICO hondásat nem tudsz szerezni?
Új Rockstar Energy Cross szett.

Nadrág: 32-es
Mez: M-es
Kesztyű: M-es

egyben 32.000.-

hát abba a két kis csavarba ami fogja nem bízok
Szerinted?
persze hogy kamu
Helló tudnátok segíteni vettem egy KTM-gs-250-et 1977-es alkatrész utánpótlás? vagy valami tapasztalat? jó tanácsok? ilyesmi köszi
Gyonyoruek ezek a vimea-s videok! Szerencsere Html5, igy meg tudom nezni iPad-on is!
Hali
a két fület lekell fogatni ami ottmarad a platón elhajlik tehát nem zavar semmibe, ehhez csatlakozik a két szerkezet, ami egyszerűen lehúzza a motort.
aha jó az ár,megveszed?;)
Sajnos lovéhiány van:( ezért kell eladnom.ár irányár!
jó kis movie...

link
Hááátőőőőaőaaaaaaőőőőőaőaőőőőő 1 biztos: nem Traubisoda ilyen sárga folyadék nekem meg akinek még ízlik, meg már ahogy látszik ittam is belőle... amúgy csak narancslé
szép csomag....mi lesz helyette?
Elég gyanús.. fel is van cimkézve. Bizti mérgező
Marvin Musquin és Ken Roczen (az európai Barcia)

15 éves Roczen és már a vb címért megy...

link
szappanos víz
A traubis palackban mi van?
Háde tanyára jó az parasztanak Minnyá firkálok @