Igen, szerintem is durva a 26, én is egy párra gondoltam de esküdöztek a boltban, hogy /db... meg, hogy ez K7-hez való. De tavaly egy másik helyen (ami azóta bezárt) 15-ről beszéltek nekem is. Az tényleg nem sok érte. Ha máshonnét nem megy akkor beszélhetünk szelep ügyben?
jó lesz remélem..
kint volt pánovics....hozta a magic telókat sáskáéknak.
betekergette az enyémet is. valszeg szelepelés lesz a vége. elég keményen járnak...amúgy jó a gép. kb olyan így gyáriban mint a 07-es volt a full rendszerrel.
Kurva egyszerű, én magam állítom be a szelep hézagot, a manuálba meg van meddig kitolhatod a szelephézagot. PL: 1,75mm a standard beállítás, 1,85 nyomathatod a lapkákat utánna érdemes kicserélni a szelepet.
Nekem 2. dugó van a gépbe most van benne ezzel a dugóval 50 üzemóra, tehát durván olyan 140 óra van a gépbe. eggyetlen szelep alatt van 1,80 lapka.
Ami azt jelenti még legalább 1 dugót kibírnak a szelepek , az én esetmben(de azt már nem várom meg )
Remélem követhető voltam
Köszi! Én eddig pont úgy tudtam, hogy a titán a kényesebb mert amikor kezd lejárni az ideje akkor elkezd kinyúlni nyakban aztán leszakad a tányér. Csipternek: igazad van, 2 éve van meg a moci, 10 óránként cserélek olajat és most tartok még csak a hatodiknál... de mindig az lebeg előttem, hogy az okosok szerint 40 órát bírnak az RMZ titánszelepei aztán eltörnek. Amióta nálam van már 60-nál járok, (amatőr szinten) itt a fórumon olvastam, hogy van akinek 200-at is elment, szóval nincs viszonyítási alapom mikor érdemes hozzányúlni mielőtt rendet tesz a hengerben.
gyönyörű
majd bekopik pár óra mulva a teló
kint volt pánovics....hozta a magic telókat sáskáéknak.
betekergette az enyémet is. valszeg szelepelés lesz a vége. elég keményen járnak...amúgy jó a gép. kb olyan így gyáriban mint a 07-es volt a full rendszerrel.
azt hallottam hogy kúrva sáros bugyi
nyáregy tökéletes
de hát ti tudjátok
ma volt az első indítás...összeszaladt az egész pálya....
ti jöttök holnap nyáregyre?
turva van,no sár
a 26 elég durva....
de tényleg ne spórolj ezen.
Nekem 2. dugó van a gépbe most van benne ezzel a dugóval 50 üzemóra, tehát durván olyan 140 óra van a gépbe. eggyetlen szelep alatt van 1,80 lapka.
Ami azt jelenti még legalább 1 dugót kibírnak a szelepek , az én esetmben(de azt már nem várom meg )
Remélem követhető voltam