Nincs ezzel baj ha nagy túrára mész. De ne fényezzük már túl a dolgot. "Van egy eladó ilyen szarom" és kész. De azt azért ne akarja már valami nem rutinos kezdőnek se bemagyarázni, hogy többet véd mint egy protektor! Mert ez egy nagyon komoly átbaszás!
Én is utálom mikor teleszemetelik a fórumot ilyen szarral. Ember nincs aki ilyet vesz. Szerintem olyan a mérete, hogy pont eltöri a gerincét az embernek.
A fast and furious-ban ilyennel nyomultak a kemény japók...
ez egy fos amikor leérsz háttal a földre visszatörik a nyakad király,meg pont laptoppal megyek ki krosszozni....de sikeres üzletet ha valaki vesz tőled ilyen szart
Köszönöm mindenkinek! Ismerem a Kökényesi féle könyvet és a levegőben történő kisebb korrigálásokat is de akkorát még nem tudtam ugrani, hogy használni is tudjam őket. Asszem mostmár tudom merre tovább, hiába húzodok hátra ugrás előtt ha felkapaszkodás közben mindig lassítok... Társaságban motorozni sajna nincs sok lehetőségem (pedig tényleg az kéne) csak felvigyázóim vannak. Mégegyszer köszi mindenkinek!
Gyerekek így nem lehet ezt megtanulni. Ki kell menni a pályára mikor kint van egy két ügyesebb motoros, aztán azoktól szépen el lehet lesni a dolgokat. Utánuk menni aztán majd ők mondják hogy mit csinálsz rosszul. Kérdezősködni figyelni őket. És sokat nagyon sokat gyakorolni.
Minden út a KTM-hez vezet.
A fast and furious-ban ilyennel nyomultak a kemény japók...