Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A futót kell nézni :) 80.000 Ft
Le? vagy fel ?
Neked eddig a legnagyobb ugrásod maximum az emeletes ágyról volt!
Annyira azért nem volt öreg 2004-es moci volt.
Nincs ezzel baj ha nagy túrára mész. De ne fényezzük már túl a dolgot. "Van egy eladó ilyen szarom" és kész. De azt azért ne akarja már valami nem rutinos kezdőnek se bemagyarázni, hogy többet véd mint egy protektor! Mert ez egy nagyon komoly átbaszás!
Na de az régi volt.
Pedig az első 450-es sx nem igazán jött be.
Ezt pont te mondod, aki kocsival hozza ki a motorját. Az ugrásaidról meg ne is beszéljünk hát az vicc . A legkisebb ugrásom is 5x nagyobb mint a tiéd
Na ugye, hogy ugye?

Minden út a KTM-hez vezet.
És ezt a kidöcögés alatt érzékelted? Vagy a három ugrás közben amit összesen ugrottál vele?
Én is utálom mikor teleszemetelik a fórumot ilyen szarral. Ember nincs aki ilyet vesz. Szerintem olyan a mérete, hogy pont eltöri a gerincét az embernek.
A fast and furious-ban ilyennel nyomultak a kemény japók...
Jóféle .Kezdem megszeretni. Kicsit többet eszik mint a kawa, de erősebb is . A kuplung mint a vaj a fék szuper futómű is jobb .
Többet véd mint egy protektor. Nem szeretnék én ebben még a lépcsőről sem leesni!
ez egy fos amikor leérsz háttal a földre visszatörik a nyakad király,meg pont laptoppal megyek ki krosszozni....de sikeres üzletet ha valaki vesz tőled ilyen szart
Szeva Na,milyen a kötömö,mostmá van vílemíny?
Van erre megfelelő fórum ahol lehet ezeket hirdetni. Oda való nem ide.
Így biztos többen megveszik ezt a szart. Krosszozáshoz ideális.
Muszáj minden fórumra beraknod ezt a szart?
Segííííííííííccsééééééééééééééég
Ennyi idősen már nem fog menni,Te maradj csak a fotelcrossnál!
Szeretném megtanulni az alapokat.Nemtudom,hogy kezdjek hozzá Segíccsetek Lécciiiiii
Köszönöm mindenkinek! Ismerem a Kökényesi féle könyvet és a levegőben történő kisebb korrigálásokat is de akkorát még nem tudtam ugrani, hogy használni is tudjam őket. Asszem mostmár tudom merre tovább, hiába húzodok hátra ugrás előtt ha felkapaszkodás közben mindig lassítok... Társaságban motorozni sajna nincs sok lehetőségem (pedig tényleg az kéne) csak felvigyázóim vannak. Mégegyszer köszi mindenkinek!
naja..könyvből tanulni
Gyerekek így nem lehet ezt megtanulni. Ki kell menni a pályára mikor kint van egy két ügyesebb motoros, aztán azoktól szépen el lehet lesni a dolgokat. Utánuk menni aztán majd ők mondják hogy mit csinálsz rosszul. Kérdezősködni figyelni őket. És sokat nagyon sokat gyakorolni.
Szóval SE lassulva