Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

3-4 havonta? Had kérdezzem má meg mennyit mész vele, éves szinten?
Nekem tavaly 36 raktam az enyébe
Mert könnyebb, mint az acél. Magas fordulaton, a tömegénél fogva nehezebb kinyitni és lassabban csukódik. Belebeg a szelep. Aztán leszakad a feje! Ha titán volt bent gyárilag, akkor ne spórolj vele! Ha leszakad a tányérja, akkor már késő bánat! Elég tetemes lesz a kár!
Köszi! De nem lehet, hogy a gyártónak a teljesítménynövelés volt vele a célja. Én nem fogom maxra járatni a gépet. Az a gondom, hogy a boltban azt mondták 26 ezer darabja (nem pár) a titánszelepeknek. Tavaly még 15-ről beszéltek... Arra meg sajna nincs pénztárcám, hogy 3-4 havonta motorgenerált csináljak.
Nem hülyeségből rakják bele a gyárak, ha nem lenne jobb akkor acél lenne benne
Szerintem ilyenen ne sporolj, vegyél bele titánszelepeket, gondolom te sem vennélfel öltönyhöz sportcipőt........
Köszi! De akkor elvileg lehetséges? És miért jobb a titán?
Ha másik fajta szelepet raksz bele, akkor ha jól tudom a szelep rugókat is cserélni kell.
Sziasztok! RM-Z 250 K5-ös mocim van. Ha motorgenerált csináltatok muszáj titánszelepeket választanom vagy mehet bele az acél is, változtatni fog ez valamin, élettartam, nyomaték, stb?
sikerült megnézni a képeket ?
06209112937
mindenképpen írj mailt mert tudok segíteni épuletgépészettel kapcsolatban is
Szia !

Itt fent van minden , de ha hazaérek küldök még .
irj egy mailba a számod ha érdekel : villalobos@freemail.hu

http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_
crf_250_r-3772345
szia,

természetesen jó hozzá.
írj egy mailt, ha érdekel....

üdv
mindenképp az állapota legyen a döntő.
szia engem érdekelne egy üzemora mérö rmz250 2008 ra jo ez szerinted ?
szia,tudnál róla feltenni képet?előre is köszi
tökéletes megoldás, az enyém az annak jó aki még nem oldotta meg a rögzítést vagy megunta a spaniferes dolgot...
ja és sztem nem is kérsz sokat a futóért 2 év műszaki nem csak motor szállításra alkalmas hanem bármire, kell ennél több... jó ár érte az a 80 ezer .
Ha a kettőből kell választanod akkor a wössner . Sok típusnak gyári beszállitója.
Nekem nem volt még tapasztalatom egyikel sem (majd hamarosan lesz) de szerintem Wössner vagy Wiseco vagy Vertex. Proxról elég sok rosszat hallani.
Heló én a véleményetekre lennék kiváncsi!
Eljött az idő hogy dugózzam a mocimat, yamaha yz 125 azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek prox vagy wössner dugót rakjak bele? javaslatokat tapasztalatokat várok!
Húúú nagy király vagy ! Pont ilyesmit akartam kérdezni .
Köszi !
Helló mégis mik szoktak rajta elromlani? hát nem is tudom hallottam róla sok jót de szó ami szó 2napja vettem és már elnyírta a lenkerék éket.
én futomon amit árulok 80.000 ft ért 2 év muszakival
ugy oldottuk meg hogy feltolod a motort az első kerék beleül a vezetőbe a lábtartó alá meg esik egy 12 es menetes szár egy kis oszlop , lenyomom a motort és ráhajtok egy szárnyasanyát és kész
domynikoh@hotmail.com, email msncim ahogy jobbnak látod!
Lehet, hogy tudok egy makulátlan 99-es aluvázas CR250R-t...
Kössz a választ, ami igazából szóba jöhet évjárat-ár tekintetben 95-98körül. Van lényeges különbség egy bizonyos évjárat után, vagy régebbit is bevállalhatok csak legyen egyben?!
hatalmas különbségek nincsenek se fenntartás terén se menetteljesítmény terén. sőt utóbbi uaz.

cserébe pénztemetőt mindegyikből könnyű kifogni.

próbálj minél fiatalabbat venni és ne a színe legyen a döntő, hanem az állapota.