Ha most tanulod a krosszozást, merem ajánlani Kökényesy György mai napig etalonnak számító könyvét, a Porban az igazság-ot.
Bár már huszonéves kötet, a krosszozás azok a tanácsok, amit ott leír egy kezdő krosszozó számára, mai napig megszívlelendőek és hasznosak azt hiszem.
Ezt olvastam 17 éves kezdő endurosként és ma, 26 éves újrakezdőként megint ezt lapozgatom.
(persze ha úgyis kéznél van a YOutube, ajánlom a How to ride an mx bike kezdetű videókat, talán azok is segítenek)
Hát valószínű,hogy elveszed a gázt és rossz a testhelyzeted is.Próbálj meg folyamatos gázon neki menni az ugrónak,közben szorítsd a motort a térdeddel.Ha érzed,hogy csőrös lesz akkor húzz a levegőbe nagy gázt ez egy kicsit segít a motort visszahozni.Kezd el kis sebességgel aztán egyre gyorsabban.
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni. Nemrég motorozok, az alapok már nagyjából mennek. Elértem arra a szintre, hogy az asztalok törik meg a tempómat. Nem merek gázzal nekimenni, mindig csak átgurulok rajtuk. Ha picit is sikerül elrugaszkodnom sokszor orral csapódok be. Min próbáljak változtatni? Talán a kis tempó miatt, vagy nem jól helyezkedek? Köszi!
Sziasztok! 1 kis segítséget szeretnék kérni. 2 napja vettem 1 eléggé leharcolt állapotú 99-es cr 250-et. Már elkezdtem szétborítani, de kéne hozzá egy szervízkönyv, nem tudja vki,hogy honnan lehet leszedni?Jah meg ha tudtok alkatrészeket jó pízé az is érdekelne(blokkba dugó hajtókar stb, meg hátsó futóműhöz a himbarendszerhez felújító cucc)
Segítségeteket előre is köszönöm
Eladóak a képen látható főtengelyek.Az egyik talán suzuki rm 125 a másik nem tudom.. Mindkettő tökéletes állapotú,egyáltalán nem lóg,menetei jók..Kérésre mérek méreteket. 10000ft/db. A bal oldaliból kettő van.Érd: motorsokk@citromail.hu 06209813916
Hali mindenkinek!
Segitséget szeretnék kérni.Suzuki rmz 250 4t krosszmotort szeretnék venni. Mi a tapasztalat menyire megbizható, mi a szerviz igénye illetve ennek az inter valuma,illetve mindegyik injektoros vagy vagy van belöle karbis is illetve melyik a jobb megbizhatóságból, Stb? Bocs a sok kérdésért csak nincs semmi infom róla.
Alapszabály, hogy stabilgázzal ugorj el.Se gyorsitva, de lassulva.