Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaaa így már világos
Valaki nemtudja hol lehetne Miskolcon vagy K.Barcikán venni 52x1.5mm-es saválló csövet?
Kipufogóhoz kéne összekötő csőnek, de sehol nem találok
Vagy ha van valakinek elfekvőben egy 20cm az is jó
De amúgy mutattam is neked, szeptember környékén UNI előtt, hogy az XT elhasználta a menesztőt... Mikor vettem akkor cserélte elpzp gazdi de 11e Km alatt 7-8mm a lógása
Megköszönöm! De ha túl nagy utánajárás nem fontos... megoldható az én motorbelsőmmel is, de az hátha jobb lenne!
Úszóguminak kell?
én tudok neked szerezni ha kell !
Zoli"bácsi" Egészen véletlenül nincs valamelyik nagylábon élő gépedből egy rossz belsőd? Nekem motorbelsőm van csak és attól jobb lenne vastagabb!
na nem emeljük a platót.. odébb kell tenni a felni közepét. Nem tudsz olyan embert aki kiesztergálja és odébb hegeszti?
Honda Dominator 96-2000 es évjáratú gyári fejidom, olcsón eladó!
Vagy szilva típusú házipálinkára elcserélném! Lehet idei is.
Az ünnepekre való tekintettel!

Én is ebéd után mentem, hisz csak akkor érdemes egy fél órára kimerészkedni. 40-es tábla? Csak lestem, miről beszélsz, én érzésből szoktam menni, nem a táblák diktálta iramban. Egyébiránt meg hidd el, mostanság van jelentőssége, nem véletlenül került oda. A Bábonyi völgy összes köde ott csapódik le, amióta az erdő ki lett onnan vágva, és nincs, ami megfogja. Ehhez némi kis fagy, és jönnek a bajok. Jó páran fogtak árkot ott már, amióta bejöttek a hidegebbek...
Noná! Ha végeztek, küldjed felfelé őket.
Ebédidő volt, nem akartam megzavarni senkit, meg nekem is menni kellett haza .

Azt a 40-es táblát ha arra jársz a faszállítóval csapd már ki
http://youtu.be/dcMSTmoNd_0 azt mondja ujujjjúúújújj[/L] gatya teleszaladt sztem
BG !
siralmas...gyökér egy nép vagyunk, hogy mindezt megengedjük
Magyar termék...

http://youtu.be/dO5em1rn5Ik
vegyétek meg a motorom 450ért mert EZ A KOCSI kibaszottul de kelll!
Always sunny in Fony
Hol voltál?
ezen emeljük fel a platót 17 centivel meg kap 1400as brutál terep gumikat
ahol én voltam ott meg tegnap már vagy 7-8 centi hó volt.. kocsival majdnem baszattam egy fejest. egész héten kint fogunk MAN kocsit szerelni! igen fasza..

majd Zoli báttyának hozok képeket, mint faragunk a gépből. ha érdekli
Jóóók vagytok AAAA
Basssszkiii! Benézhettél volna. Ma, nagyon egyre gondoltunk.