Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért érdekes itt nem bunkóznak az emberek pedig elviccelgetünk egymással !Mint a az Rd fórumon !
Tarvágás után az összes vágásterületen lévő fát összeszedjük, a koronákból meg csomókat rakunk. Valami ilyesmi, mint itt ezen a képen. Az állomány pedig kb olyan átmérő, mint amit az eggyel visszább lévőre kitettem képet...
Annó nekem is volt Robur /benzines/ akkor ingyen volt még a benya. De a lényegre térve nekem tekézve kellene vagy kettő Roburral. De később is jó lessz, még csak tájékozódom. Meg olyan valakit keresek aki nem basz át. Te motoros vagy remélem neked ez "eszedbe" sem jut
Ez a ninja zöld kép a háttérrel nagyon akt fotó! De ott van!
Hu ezt most nem értem sor4 v4
Csak m3-re. Ezt,ugyanis (legalábbis még méterben) meg tudom mérni, ha a vevő kívánja. A mázsával meg csak átb@sszák a népet, nem kevésbé, mint a kalodás rablással...
CÍMRE
bocsi ,nem akartalak lekicsinyíteni sor4 -el v4 helyett! köszi.
Mi az, hogy vágástakaritás?
Mázsára hozod vagy köbméterre?
Hali!Nem - nem! Nekem VFR400 volt! Hát a CBR400-hoz ahogy a fórumon olvasgattam nem nagyon találnak alkatrészt ! Bár senkinek az üzletét, becsületét motorját nem akarom becsmérelni
Véljék egészségedre! Úgy látom, azért jól elszórakoztatjuk a fórum népét, akármerre is kísértünk.
A két RGV/W ZOLTÁN
Hallelujahhhhh! Köszke!
Ja vohl. Az a baj, hogy én mostanság (mármint, ha lefagyna még ennek az Istennek az idejében) éppen tölgyet tudok szállítani vágástakarításból. Esetleg, ha Gyertyán megfelel, még azt is tudok . Vagy, ha Kőris megfelel, azt is... Mennyi kellene?
No. Szétszedtem, megnéztem. Felülről lefelé : narancssárga
-fekete-fehércsíkkal
-fekete-zöldcsíkkal.
ha jól látom neked van vagy volt cbr400 géped ..milyen volt? nekem most ajánlottak eggyet.
Halihó Fásember!
Állitólag te foglalkozol tüzifával ez ügyben érdeklödnék nálad.
Hogyé van és milyen. Engem csak bükk és más kemény érdekel. Tölgy nem. Tekézve. Előre is kösz!
Kösz!
Basszus, elfelejtettem. Megyek, nézem, mindjárt mennek a színek...
Nem,De van itt a fórumon egy jó cimborám az igen! Alattam két bekezdéssel RGWZOLI dupla W! Ő a te embered!
Szia!
Csak kérdezzem már, hogy te nem tüzifával foglalkozol?
Ha van egy kis időd megnézed majd nekem azokat a vezetékeket? "vízhőfok"
Gondolom, azért azóta leesett már. Párszor már összekevertek minket így Sportmotor szerte.
Mit hallok. Qrva életbe, itt vagyok leégve, a két tárcsám meg itt utazgat a környéken. No, de csak jöjjön egy kis fagy, odab@szok az erdőnek, oszt megbótoljuk végre. Powerhang meg ma azért megüthette a szomszédságnak a fülét, mert beröffentettem ma a kis piszkot. Pár dolgot még tavaszig alakítani kell rajta, úgy, hogy nem lesz téli álom.