én csináltam már számlapot, beszkenneled a számlapot, benyomod photoshopba, átformálod amilyenre kell és kész is, csak egy fasza nyomtató meg pépör kell utána. vagy nem (ez) volt a kérdés?
Köszi a válaszokat, megpróbálom polír pasztával és ciffel!
De ha nem sikerül lehet hogy vmi plexitessel kellene beszélnem h cserélje ki.Ismertek ilyet a környéken!/nyéken?
Ma én is előmerészkedtem kis vacakkal, de Edelény után már elég vizes volt az út, úgyhogy Szendrőládig tartott csak a kör. Mindenesetre már rám fért, nagyon.
ma is haladtam a labancal. körbe reszeltem a beverődött kuplung kosarat, faszául ki fog emelni remélem becsomagoltam az elsőtelót, holnap feladom, a héten megjön az új, lefestegetem baszok rá nagy WP matrinyát, elküldöm a zsótinak az idomokat dizájnolaj fel, a héten lehet a felnit is elviszem félbeokádani. holnap a gyújtást akarom rendbe vágni. át vezetékelem beállítom, kimérem egyáltalán tudja e a szerviz könyvben leírt értékeket. ha nem akkor nem tudom mi lesz . mint csináltam még fasztutyya. nem unatkozom na
NO COMMENT...
http://totalbike.hu/hirek/2011/11/28/nyolc_honap_a_kezilabd
azonak/
ÉN BIZTOS NEM ÚSZNÁM 5 ÉV ALATT !
számlapkészítő? bárki aki ügyesen használja a photoshopot ;)
De ha nem sikerül lehet hogy vmi plexitessel kellene beszélnem h cserélje ki.Ismertek ilyet a környéken!/nyéken?
am nem lényeg az csak érdekel hogy egy kis blomba hogy müködik majd elmagyarázom hogy mi érdekel.....
egyébként próbáltad már lemosni valamivel ? de vigyázz ! mert nehogy megoldja amivel mosod !
Lehet ezt cserélni? Vagy mit lehet csinálni vele? Köszönöm a tanácsokat előre is.
rigát is csip tuningoltam
el is felejtettem hogy te kábelzseniszakon voltál....
majd lehet hogy kellene egy kis segítség de majd priviben megdum