Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nehogy azt hidd.....a mai büntetések már nagyon rövidek és enyhéz egy kis kamu magatartással.....
hát elégé...

NO COMMENT...
http://totalbike.hu/hirek/2011/11/28/nyolc_honap_a_kezilabd
azonak/

ÉN BIZTOS NEM ÚSZNÁM 5 ÉV ALATT !
Ne haragudj, valamit szarul olvastam
Akkor a benzinnel arányosan innentől a gumi ára is fog emelkedni
Igen,őt lötték melkakason...
benne volt a tv ben , ők lövöldöztek nem?
Meghalt Maffi haver , a barcikai válalkozsó. A fő út mellett övé volt a GumiCentrum... NYUGODJON BÉKÉBEN.!
én csináltam már számlapot, beszkenneled a számlapot, benyomod photoshopba, átformálod amilyenre kell és kész is, csak egy fasza nyomtató meg pépör kell utána. vagy nem (ez) volt a kérdés?
Uhh b+ :D gondoltam h én is rákérdezek h mostad-e már XD de azt hittem van annyi eszed h már próbáltad :D

számlapkészítő? bárki aki ügyesen használja a photoshopot ;)
Számlap készítőről nem tudtok!?
Köszi tesa! A Ciff megoldotta a gondot! Teljesen tiszta lett! Megyek egyel!
Köszi a válaszokat, megpróbálom polír pasztával és ciffel!
De ha nem sikerül lehet hogy vmi plexitessel kellene beszélnem h cserélje ki.Ismertek ilyet a környéken!/nyéken?
Jobbnál jobb válaszokat kaptál. Mielőtt hígítóval, vagy egyéb visszafordíthatatlannal próbálkoznál, azért a Cif még megér egy próbát...
FLEX..?
Szerintem egy durvább smirgli lehozza!
első képen pedig látszik a minősített hegesztésed !

am nem lényeg az csak érdekel hogy egy kis blomba hogy müködik majd elmagyarázom hogy mi érdekel.....
Jókérdés azt te látod hogy lehet-e cserélni de szerintem nem !

egyébként próbáltad már lemosni valamivel ? de vigyázz ! mert nehogy megoldja amivel mosod !
Sziasztok tanácsot kérnék vmi ráömlött a műszerfalam plexiére!
Lehet ezt cserélni? Vagy mit lehet csinálni vele? Köszönöm a tanácsokat előre is.
Ma én is előmerészkedtem kis vacakkal, de Edelény után már elég vizes volt az út, úgyhogy Szendrőládig tartott csak a kör. Mindenesetre már rám fért, nagyon.
nem vagyok a szakmában mondjuk többet tudok mint egy pék..

rigát is csip tuningoltam
hohó ! akkor van élet hé

el is felejtettem hogy te kábelzseniszakon voltál....

majd lehet hogy kellene egy kis segítség de majd priviben megdum
ma is haladtam a labancal. körbe reszeltem a beverődött kuplung kosarat, faszául ki fog emelni remélem becsomagoltam az elsőtelót, holnap feladom, a héten megjön az új, lefestegetem baszok rá nagy WP matrinyát, elküldöm a zsótinak az idomokat dizájnolaj fel, a héten lehet a felnit is elviszem félbeokádani. holnap a gyújtást akarom rendbe vágni. át vezetékelem beállítom, kimérem egyáltalán tudja e a szerviz könyvben leírt értékeket. ha nem akkor nem tudom mi lesz . mint csináltam még fasztutyya. nem unatkozom na
Unatkozol ?