Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Apropó Mimok. Én olyan faxán beregiztem magamat, hogy azóta sem enged a közelébe semmilyen álnéven sem. Nem kiléptem, csak belépni nem tudtam. Mondjuk,,, az éven már a harmadik helyen van, én meg eléggé földhözragadt vagyok ilyen számítógépes téren.
jelenleg lassan nyugodtan percízen építem összefelé a KTM et. a blokk megy össze lassacskán, ha minden jól alakul paraszt erő lesz benne bőven mert szervíz könyv szerint minden érték fasza benne most plusz egy kis tanyasi tunning befigyelt a váz egyenlőre szétfelé megy, komplett teleszkóp csere és himba rendszer felújítás. beheggentettem a hűtőt,van két új gumim, ha lesz egy kis della pluszba akkor megy a felni félbe festetni kipufogót elkezdtem faragni, majd unokatesóm ráveszem hegessze meg mert nagyon jól hegeszt , és akkor jó fasza hangja is lesz. már csak az a kérdés hol a forgalmi mert január óta nem találom.

blőő
:DDDDDDDDDDDD
Kukááááááás !
Vettem az adást
háháháh áháháháháh kikukáztam háháháhá
Köszi! Nagyon köszi! :)
Ha gondolod írd meg Mimok-on, ott tudsz privát üzenetet írni, vagy ujabusa@citromail.hu, ha nem szeretnéd ide kiírni!
3 napja nem találom a KTM hengerfej pakolást amit nemrég vettem. kérdem anyámat nem láttál egy nagy borítékot? alkatrész volt benne! azt mondja de kidobtam

háháháháháháháháháh áháháhá áháháh áháháh
Ha hazajön megtudakolom az elérhetőségét. Most az uszodában van edzésen.
Az fasza, mert csokizabáláson kívül nem csinálok semmit vagy egy éve
Nyelved meg húzzad vissza!
Nem tudom elérni valahol? Facebookon esetleg nincs fenn?
Szerintem ő is örülne neki. Egyenlőre még csak velünk motorozott.
Nem tudom, de a mai világban bármi lehetséges. Feltettem én is a kérdést az illetékes helyen . Azt mondták utána néznek mit tud.
Azért látszani látszik valami
Jó is lenne
Sajna én mindig hamarabb megunom, minthogy látszana is belőle valami
Most néztem meg a képeid... Nagyon szívesen venném, ha lányod is jönne majd velünk motorozni
Szeretnék majd nyárra csak csajos gurulásokat (is), eddig azt hiszem hatan vagyunk már. Jó lenne minél többen menni
Királyos kis hely !
elég ha bemérik hogy pl egykerekezel meg ott a rendszám..... vagy ilyen apróságok
te is így szoktál edzegetni ?
És ezek vajon tudnak sebességet mérni?
Nem tudom észleltétek-e, de Miskolcon, egyes kereszteződésekben a héten mókusok jelentek meg a villanyoszlopokon. Mókuskodásuk eredménye, még több térfigyelő kamera. (panoráma) Megbízóik kiléte ismeretlen.
Petőfi 1 - Rákóczy sarok
Rákóczy - Avasi templom zebra
Corvin - Vörösmarty
Vörösmarty - Király
Vörösmarty - Soltész
Soltész - Bajcsy
Soltész - Zsolcai kapu
Bajcsy - Ady híd
Ady híd - Zsolcai kapu
Szeles - Széles ú.
Petőfi tér sarka
Vologda - Dózsa Gy