Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kapsz Tőlem Mindjárt!
Kell Tejföl Mokkára ?
Kell Téli Mókára XDDDD
hát ööööö lehet hogy csunyán nézne ki de no jó állapotú vagyon

egyébként én ezért adom el mert nagyobat akarok rá.....
ilyen 150esgumikat mé tennétek fel a fasza motorjaitokra ? ?
13 ért vettem 10 ért a tiéd ha nem megy el akkor megy a WR re
háncoll széles amúgy a háccsó felnid ?
mennyi az annyi? elég hobit méret de ha nagyon aprópénzt kérsz érte csinálok neki helyet a garázsban!
De irigyellek
Na azzzz tuti, h ott sietni kell. Fhu micsoda lények ijesztegetnek ott sötétben mindig.....
Valaki nem szeretne venni véletletül egy Continental road atackot ?

középen 3,5 mm szélen meg 6mm

17x150/70
háblháblháblháblhábhkl
Jogos! geci drága az át írás. ha valami van akkor jelentkezem
sör okés
Hát ha már elmegy, akkor nem ártana, ha lekerülne a nevemről, meg amúgyis jövőre megemelik az átírási költségeket asszem!
Nem gond a motorcserebere, már a családban van a verda vagy 10 éve, no problémó eredetvizsgánál sem.
Na ha komolyan érdekel, beszéljünk egy-két sör mellett.
Mer itt a falnak is fila van.
jól hangzik, meg amikor mentünk Zéékhez akkor megtetszett.. no meg hogy tudom fater autószerelő meg te se vagy hülye gyerek így elgondolkoztam át írással lehet valamit kiokoskodni vagy át kell írni ha megveszem ? vizsgánál nem gond ez a motor csere dolog ?
Papéron 1,5 dezső, de a tető alatt 1,6 TD rejtez.
Ja, a kasztni meg eredetileg 1,6 GTi benzines.
Elvileg gyárilag picit merevebb a karosszéria, meg erősebb a fék, vagymi, meg félkagyló ülésekben süppedhetsz.
hámusz? három húsz ? három dollár oszt húsz cent ! annyiért már holnap elviszem.

milyen motorja van ?
Ott van az ár is te kis te!
dede csak azért jobb ezt tisztázni mert kérdeztem mi lenne az alja erre elkezdtél itten faszom alvázvédőről gambálni az árra értettem, hogy menyiért adnád.
Dikk, hát nem erről beszélgetünk már félórája?
bele lapozgattam vagy 3 évre visszamenőleg a fórumba erre mit látok.. hát azt kérdezgeti tőlem mindenki hogy eladtam e már a motorom na holnap gyorsan összerakom
el akarod adni
Az alja alvázvédővel védett lemez.
De amúgy ennyi:
http://videa.hu/videok/film-an...
má fészen megnéztem