Hát ha már elmegy, akkor nem ártana, ha lekerülne a nevemről, meg amúgyis jövőre megemelik az átírási költségeket asszem!
Nem gond a motorcserebere, már a családban van a verda vagy 10 éve, no problémó eredetvizsgánál sem.
Na ha komolyan érdekel, beszéljünk egy-két sör mellett.
Mer itt a falnak is fila van.
jól hangzik, meg amikor mentünk Zéékhez akkor megtetszett.. no meg hogy tudom fater autószerelő meg te se vagy hülye gyerek így elgondolkoztam át írással lehet valamit kiokoskodni vagy át kell írni ha megveszem ? vizsgánál nem gond ez a motor csere dolog ?
Papéron 1,5 dezső, de a tető alatt 1,6 TD rejtez.
Ja, a kasztni meg eredetileg 1,6 GTi benzines.
Elvileg gyárilag picit merevebb a karosszéria, meg erősebb a fék, vagymi, meg félkagyló ülésekben süppedhetsz.
dede csak azért jobb ezt tisztázni mert kérdeztem mi lenne az alja erre elkezdtél itten faszom alvázvédőről gambálni az árra értettem, hogy menyiért adnád.
bele lapozgattam vagy 3 évre visszamenőleg a fórumba erre mit látok.. hát azt kérdezgeti tőlem mindenki hogy eladtam e már a motorom na holnap gyorsan összerakom
egyébként én ezért adom el mert nagyobat akarok rá.....
középen 3,5 mm szélen meg 6mm
17x150/70
sör okés
Nem gond a motorcserebere, már a családban van a verda vagy 10 éve, no problémó eredetvizsgánál sem.
Na ha komolyan érdekel, beszéljünk egy-két sör mellett.
Mer itt a falnak is fila van.
Ja, a kasztni meg eredetileg 1,6 GTi benzines.
Elvileg gyárilag picit merevebb a karosszéria, meg erősebb a fék, vagymi, meg félkagyló ülésekben süppedhetsz.
milyen motorja van ?
De amúgy ennyi:
http://videa.hu/videok/film-an...