Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha valakinek hirtelen van 450-e az elviheti annyiért
nem lesz decemberi tura ? első hetére jó időt mondanak !?
Keményeket üthetett.
OMG.
Kááár hogy nem hoztad a Zét!
Bjútiful.
ez mozgolódott a fejembe ama nap reggelén

http://youtu.be/dyMXYE_50Ts
Jó volt, semmi gond, ha még én se fagytam halálra, akkor sztem senki
Ujjam kicsit megkapta a kipuff xD
Tapiztam az SV-t útközben is, nem volt hiba
No meg finom volt a tea Aggteleken.
DE JÓ VÓT?

http://www.youtube.com/watch?v...

Vagy sokkot kaptatok olyan jó vót
fó . pedig ha fel bírok kelni talán el is megyek.. de akkor sem biztos.
Gratunyálok :D :D xDDD
Ez melyik filmben van?
Hmm, már rájöttem én is, hogy úgy lett volna a jó, ha az XT tankját teletöltöm pálinkával, olyan részeg lett volna, hogy ideteleportálja magát, és azt a kört amit ti is megtettetek bevállaltam volna én is (ha kijózanodott volna addig az ikszté) de ez így meredek volt, h otthon pihen a paci
én úgy bebasztam hogy még délután is hánytam!
Én sem komolyan gondolom ám, csak élcelődök picit!
Adry nem magyarázkodik, de neki szükségtelen is, bolond lett volna a Bükkön átszenvedni.
Most sem fagytunk el annyira, hogy meredés legyen. És hogy egyik kedvenc filmemből idézzek: "Nem magyarázzátok ki magatokat ebből a szarból"
8fok volt akkor, az azért sokat dob, hogy ha megcsúszol v vmi közbejön a ködben a nyálkás úton és nincs lefagyva a kezed, hogy be bírd húzni a féket/kuplungot...
Persze nem döntögettük mi se peremig, de egész élvezeteset lehetett haladni!
Azért mindenesetre már huncut útviszonyok vannak. Én ma a Vento-mat kettedik kigyorsításon teljesen áttoltam a szembe sáv szélére tesztelgetés gyanánt. igaz, még nyári papucsa van, dehát motorra sem nagyon van téli.
köcsög vagyok. van valami probléma ?
Hol?
én meg ne itt pofázzak ott pofázzak !
A két évvel ezelőtti igaz pár fokkal melegebb volt, viszont köd, és nyálkás aszfalt nehezítette meg a dolgunkat. Most szinte végig száraz aszfalton gurulhattunk.
Mi meg végre beköltöztünk a felújított lakásba. Ránk fért már, rengeteg meló van mögöttünk, az ideiglenes kégli meg csak egy szoba-konyha volt, de végre kész, és ez a lényeg.