Jó volt, semmi gond, ha még én se fagytam halálra, akkor sztem senki
Ujjam kicsit megkapta a kipuff xD
Tapiztam az SV-t útközben is, nem volt hiba
No meg finom volt a tea Aggteleken.
Hmm, már rájöttem én is, hogy úgy lett volna a jó, ha az XT tankját teletöltöm pálinkával, olyan részeg lett volna, hogy ideteleportálja magát, és azt a kört amit ti is megtettetek bevállaltam volna én is (ha kijózanodott volna addig az ikszté) de ez így meredek volt, h otthon pihen a paci
8fok volt akkor, az azért sokat dob, hogy ha megcsúszol v vmi közbejön a ködben a nyálkás úton és nincs lefagyva a kezed, hogy be bírd húzni a féket/kuplungot...
Azért mindenesetre már huncut útviszonyok vannak. Én ma a Vento-mat kettedik kigyorsításon teljesen áttoltam a szembe sáv szélére tesztelgetés gyanánt. igaz, még nyári papucsa van, dehát motorra sem nagyon van téli.
A két évvel ezelőtti igaz pár fokkal melegebb volt, viszont köd, és nyálkás aszfalt nehezítette meg a dolgunkat. Most szinte végig száraz aszfalton gurulhattunk.
Mi meg végre beköltöztünk a felújított lakásba. Ránk fért már, rengeteg meló van mögöttünk, az ideiglenes kégli meg csak egy szoba-konyha volt, de végre kész, és ez a lényeg.
ha valakinek hirtelen van 450-e az elviheti annyiért