Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szurj má be egy képet ide ha nem gond! vagy kettőt is ! meg mi lenne az alja?
A kora miatt mindenképp, de hivatalosan nem OT.
Egyébként 25 éves kor felett lehet veteránklubtagként ilyen olcsó biztosítást kötni.
az már veterán?
31!
Viszont egyben van, és nem utolsó sorban 4e ft az egész éves biztosítása.
jajj most jut szembe hogy annyiért az kicsit sok nem? vagy 25 év körüli?
De el ám!
Annyiért még az alugurigákat is alatta hagynám!
8 ból elmegy

350 be eladnád a tiéd?
Csak győzd tankolni! Dízeldöggel meg elporoszkálsz 5-5,5-ből, és olaj mindig csurran-cseppen innen-onnan jóárba! Ha más nem a sütőből.
VECTRA
LEPO-OPEL
Mijaza veki?
LEPO ----- ahhha OPPELLLLEEEPPPOO hahahaha
he? mi az a lepo? melyik golf a tiéd? nem szeretem a golfkocsikat de az tetszett mert fasza lendületes gép!

de ha elviszik a labancot 350 ért akkor veszek egy vekit 350ért lepukkant szart jó motorral és úgy kirittyentem hogy beszarsz behugyozol
Nem, örülök hogy kipucoltam a garázst, nem kell több lom! Viszont ha eladod tudok egy fasza autót 350-ért, nem LEPO, de cserébe Golf.
nem kell a KTm 350 ért ? holnap reggel leteszem a kocsma elé, majd utald át a pénzt !
Hiába a javítás ezteta szót se ismerem!
A helyes megfejtés: futtam!
Futosgáltam..
én meg az alatt fotusgáltam télen a cigók elől amikor jártam dobtanárhoz. mindig ott kellett meghúzni a lépést
jesz
Jaa, az a púp, amit át szoktam lámpától-lámpáig hátsókerékengurulni, és mindig aggódok, nehogy a seriffőrsről valaki lessen a zablakból!
ó hát ahogy mész befelé a metró felől .. na mindegy ..
Passz, nincs info-m róluk. Sőt asse tudom hol a felüljáró!
ahha.. inkább a miskolc vonalon gondolkoznék.. ahol a hengereket fúrják ott a felüljáró környékén, ott csinálnak főtengelyeket is.. na ott szerinted nem foglalkoznak ilyennel?
Nyíregyháza-Sóstó Nyitrai? Nem tudom foglalkozik-e ilyennel, síkköszörülni tud az tuti, meg főtengelyfelújításal is fogl.
Mást így hirtelen nem.
hengerfej síkolás/felújítás ügyben nem tudsz a környéken valami jó szakit ?