Nekem ez a dolog úgy fog kinézni, hogy valszeg elmegyek Hercegkútra reggel, onnan Grétivel elmegyünk majd elétek Szerencsig vagy Tokajig! Aztán együtt pálházáig (kőkaput érintve) és én onnan haza veszem az irányt mivel nem Miskolcon van a motor és haza kell juttatnom... és eszerint a terv szerint ha még a hollóháza-gönc-miskolc részre is csatlakozok az már jóval 300km fölött lenne! Ez már anyagiakban is meggondolandó és ami mégfontosabb, hogy 3-4fokban már nem motoroznék ennyit!
Na szóval ezért javaslom, hogy térjünk be Tokajba is, egyrészt önös érdkek miatt, másrészt hogy ne legyen olyan hosszú unalmas a 37es... valahogy így ni: szólaljatok meg! Vélemények?
itt le lett már írva útvonalra ötlet.. de még 100% ra nem beszéltük le..
én a multkorira szavazok. nem azért mert nekem közel van , úgy is fel akartam menni miskolcra.. hanem mert csak.
miskolc-37esen szerencsig... onnan patak.. úlyhely.. eredetileg innen pálháza -gönc- (ÉS én tanácsolom: ne pálházáról göncre hanem hollóházára menjünk... innen pedig göncre a kútra.. onnan fel a 3-asra és miskolc. )
göncre be se kell menni.. csak ott van kút pálháza és forró között ha kell..
Kb így:
Na szóval ezért javaslom, hogy térjünk be Tokajba is, egyrészt önös érdkek miatt, másrészt hogy ne legyen olyan hosszú unalmas a 37es... valahogy így ni: szólaljatok meg! Vélemények?
KŐKAPU. igen legutóbb is bementünk. én benne vagyok megállunk pálházán a kúton, és ott eldöntkük be akarunk e menni.
egyébként ott gönc felé van valami hegyi kacskaringó nem ? amin keresztük vissza is lehetne jönni a 37 re.
itt le lett már írva útvonalra ötlet.. de még 100% ra nem beszéltük le..
én a multkorira szavazok. nem azért mert nekem közel van , úgy is fel akartam menni miskolcra.. hanem mert csak.
miskolc-37esen szerencsig... onnan patak.. úlyhely.. eredetileg innen pálháza -gönc- (ÉS én tanácsolom: ne pálházáról göncre hanem hollóházára menjünk... innen pedig göncre a kútra.. onnan fel a 3-asra és miskolc. )
göncre be se kell menni.. csak ott van kút pálháza és forró között ha kell..
Kb így:
vagy csak én nem tudok róla ?
Biztos faja buli lehetett