Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ugyan azt töltötte le ami volt fent, de megoldottam
jó lett amit küldtem ?
nemtudom, de ha kész lesz se azzal megyek mert nincs műszaki rajta ! azt meg csak tavasszal csinálom meg.
Nem lesz kész a Nari?
jó 2 éve is erre mentünk. felőlem mehetünk a bükkbe is csak akkor én nem megyek
Nekem csak annyi bajom van ezzel hogy túúúl agyenes!
Bár most, hogy nézem részemről így se lesz rövid......
nekem ok !
Nekem ez a dolog úgy fog kinézni, hogy valszeg elmegyek Hercegkútra reggel, onnan Grétivel elmegyünk majd elétek Szerencsig vagy Tokajig! Aztán együtt pálházáig (kőkaput érintve) és én onnan haza veszem az irányt mivel nem Miskolcon van a motor és haza kell juttatnom... és eszerint a terv szerint ha még a hollóháza-gönc-miskolc részre is csatlakozok az már jóval 300km fölött lenne! Ez már anyagiakban is meggondolandó és ami mégfontosabb, hogy 3-4fokban már nem motoroznék ennyit!

Na szóval ezért javaslom, hogy térjünk be Tokajba is, egyrészt önös érdkek miatt, másrészt hogy ne legyen olyan hosszú unalmas a 37es... valahogy így ni: szólaljatok meg! Vélemények?
nem teljesen göncnél hanem göncről: vilmánynál dobsz egy balost, FONY, tolcsva és vámosújfalunál érkezel a 37-esre.

KŐKAPU. igen legutóbb is bementünk. én benne vagyok megállunk pálházán a kúton, és ott eldöntkük be akarunk e menni.
kőkapu az alap hogy benne a pálháza részében.
asszem ez jó is lenne ! csak nekem sürün kell tankolni kicsit a tankja a kicsikének :D

egyébként ott gönc felé van valami hegyi kacskaringó nem ? amin keresztük vissza is lehetne jönni a 37 re.
Gyerekkori kedvenc helyemet ne hadjátok ki..KŐKAPÚ ,nagyon szép hely..
ja. mert te sajnos debil vagy

itt le lett már írva útvonalra ötlet.. de még 100% ra nem beszéltük le..

én a multkorira szavazok. nem azért mert nekem közel van , úgy is fel akartam menni miskolcra.. hanem mert csak.

miskolc-37esen szerencsig... onnan patak.. úlyhely.. eredetileg innen pálháza -gönc- (ÉS én tanácsolom: ne pálházáról göncre hanem hollóházára menjünk... innen pedig göncre a kútra.. onnan fel a 3-asra és miskolc. )
göncre be se kell menni.. csak ott van kút pálháza és forró között ha kell..
Kb így:
Srácok nem akarok zavarni senkit de lassan itt van a 19.e és még sehol semmi terv o.O

vagy csak én nem tudok róla ?
Én bennelennék egy ilyenben
És most essünk hasra? Kemények vagytok vagy mi?
Biztos faja buli lehetett
mi nyomjuk a paraszt verziót
Egy ilyet Miskolcon is csinálhatnánk
kisbutus!
gyorsan rákaptál a témára
csak te ! és copol !
senki sem térdepel!
kítérdekel ?