Ha mindenki rábólint, akkor én benne vagyok! de ha valakinek nem jó, mert már a másik időpontot tervezte be, akkor maradjunk annál ! Elvégre az időjárás nem számít. NOVEMBER VAN
Meg tudnád nézni az enyémre is ha nem nagy gond?
Első: JTF579 ; hátsó: JTR479 A lánc pedig DID 530ZVM2 114szemes de ha csak a láncra tudsz egy jó árat már az is jó.
Nagyvason tudsz tájékozódni! Évjárat és típus szerint! A DR-re 428as kell, ott leírják a gyári fogszámot is... és persze mindezek mellett gugli a barátod!
A lánc csapjainak a távolságát és a láncszemek szélességét. 428-as lánckerekekre csak 428-as láncot lehet feltenni.
Ha nem igazán kemény terepezésre használod a gépet akkor érdemes elgondolkodni a gyűrűs láncon.
A Lánckerekeket már kinéztem (fogszám méret furatok stb ) JT márkát néztem ki. Endurózásra használom a DR-t. Úgy csinálom ahogy illik, rendes szett. De a láncnál nem voltam benne biztos hogy ez jó-e, mert van 415, 420, 428 stb jelzésú láncok. Tulajdonképpen ez a szám mit jelöl?
Ez a lánc krosszlánc. Nincsenek gyűrűi amik a csapoktól a koszt távol tartanák. Gyakori tisztításhoz, fel-leszereléshez, terepre jó. Utcára és ha tartós kell akkor csak gyűrűs (O vagy X) gyűrűs láncot tegyél. Ezen kívül magában láncot a legritkább esetben cserélünk. Szettben a lánckerekekkel kell cserélni mert a használt lánckerekek idő előtt kinyírhatják az új láncodat.
Árat ha érdekel tudok neked mondani de ne nyócezerháromszázba' gondolkodj teljes láncszettnél...
Tudom, hogy a 13.-a eléggé "olyan" nap, de a 19.-ei motorozás kissé szarabb időben volna, konkrétan egy hét teljesen felhős idő után. Szóóóval,,, lehet, hogy érdemesebb volna egy héttel előrébb hozni ezt a novemberi kanyargást... Vélemény? 14.-től 21.-ig
Mint ahogy igaz is. Nekem például 10 l. 2t olajra nem csak a postát engedték el, de még némi engedményt is kaptam az árból. Szóval,,, végül is tényleg érdemes nézegetni neten. Ennek ellenpéldája, mikor tavaly sürgősen kellett volna az RGV-re egy D.I.D. lánc, pénteken itt ugráltam össze-vissza, hogy a hétvége ne maradjon ki. Végül is megrendeltem kutyától, dehát ez csak max kedd lett volna. Másnap reggel jött egy telefon, hogy Ridernél ott a lánc, mehetek érte. Szóval, azért itt Miskolcon is vannak még csodák...
Nagyszervízen van. Elvileg jöövőhéten elkezdik összefelé rakni, deeeee ezek a szervízek amikor mindent átnéznek, sose szoktak simán menni... legalábbis nálam.
Köszi a gyors választ! Kértem árajánlatot. Még annyit, hogy nem régóta vagyok az oldalon felhasználókra hogy tudok rákeresni? ha lehet egyáltalán bár lehet hogy csak én vagyok lapát és azért nem tudom hogy kell.
Ha tudsz pontos lánckerék típust és hogy milyen lánc ( 520- 525) kell rá akkor ajánlom a .kutya nevű felhasználót itt( ha nem tudod akkor is keresd fel, üzlete van ki tudja keresni mi kell rá) . Én már sokmindent rendeltem tőle. Igaz dunaújvárosi , de még így is jobb áron és hamarabb (!) adja a cuccot mint bármelyik miskolci motoros bolt. nem vagyon benne biztos hogy a motorodhoz lesz cucca de egy próbát megér... engem mindegyik boltba miskolcon csak hitegettek hívjam őket ekkor és ekkor, persze polcon sosem volt semmi, se a max powerbe se a többibe... aztán mondták hogy rendelnek, és egy hét mulva is semmi.. ezt megcsinálták egy 800 forintos olajszűrővel is.
Hali!
Miskolcon vagy Kazincbarcikán tudna valaki ajánlani egy jó motoros boltot? DR125-höz szeretnék láncot, lánckereket venni illetve elsősorban az árakról érdeklődni, vagy az ilyet jobb a neten rendelni? Előre is köszi!
Fickó elmegy az orvoshoz:
- Doktor úr, annyit beszélnek arról, hogy a nők meg a férfiak egyszerre élvezzenek el, de nekünk az asszonnyal még sose sikerült.
- Van pisztolya?
- Igen, van.
- Akkor tegye be a párna alá, és amikor elélvezne, lőjön vele a levegőbe. Így a felesége összerándul és ő is elélvez.
Este csörög a telefon az orvosnál:
- Bassza meg az ötleteit, doktor úr! Kipróbáltam, a levegőbe lőttem amikor élvezni kezdtem.
- És mi történt?
- A feleségem a szemembe fosott és megharapta a farkamat, ráadásul a szekrényből föltartott kézzel előjött egy pucér hapsi!
De ha mindenkinek ez jobb, akkor kimaradok. Vagy most is meg 19 én is motorkálás ;)
Első: JTF579 ; hátsó: JTR479 A lánc pedig DID 530ZVM2 114szemes de ha csak a láncra tudsz egy jó árat már az is jó.
Ha nem igazán kemény terepezésre használod a gépet akkor érdemes elgondolkodni a gyűrűs láncon.
Árat ha érdekel tudok neked mondani de ne nyócezerháromszázba' gondolkodj teljes láncszettnél...
14.-től 21.-ig
A láncom cserés az oldalába az alábbi jelzés van : DC428 R, akkor ez a lánc jó nekem? link
DR-125 ről van szó
Tapasztalat az, hogy nagyobb értékű alkatrészeket postával együtt is olcsóbb netről rendleni.
Ha tudsz pontos lánckerék típust és hogy milyen lánc ( 520- 525) kell rá akkor ajánlom a .kutya nevű felhasználót itt( ha nem tudod akkor is keresd fel, üzlete van ki tudja keresni mi kell rá) . Én már sokmindent rendeltem tőle. Igaz dunaújvárosi , de még így is jobb áron és hamarabb (!) adja a cuccot mint bármelyik miskolci motoros bolt. nem vagyon benne biztos hogy a motorodhoz lesz cucca de egy próbát megér... engem mindegyik boltba miskolcon csak hitegettek hívjam őket ekkor és ekkor, persze polcon sosem volt semmi, se a max powerbe se a többibe... aztán mondták hogy rendelnek, és egy hét mulva is semmi.. ezt megcsinálták egy 800 forintos olajszűrővel is.
naszóval :
http://www.allbike.hu/rendeles...
ide szépen leírsz mindent és 1 napon belül jön a válasz.
Miskolcon vagy Kazincbarcikán tudna valaki ajánlani egy jó motoros boltot? DR125-höz szeretnék láncot, lánckereket venni illetve elsősorban az árakról érdeklődni, vagy az ilyet jobb a neten rendelni? Előre is köszi!
- Doktor úr, annyit beszélnek arról, hogy a nők meg a férfiak egyszerre élvezzenek el, de nekünk az asszonnyal még sose sikerült.
- Van pisztolya?
- Igen, van.
- Akkor tegye be a párna alá, és amikor elélvezne, lőjön vele a levegőbe. Így a felesége összerándul és ő is elélvez.
Este csörög a telefon az orvosnál:
- Bassza meg az ötleteit, doktor úr! Kipróbáltam, a levegőbe lőttem amikor élvezni kezdtem.
- És mi történt?
- A feleségem a szemembe fosott és megharapta a farkamat, ráadásul a szekrényből föltartott kézzel előjött egy pucér hapsi!