Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezen én is gondolkodtam,hogy mennyire lehet ültetni...

és nem jöttél be..? nem is állok veled többet szóba!
Nyugi. RGV is járatós még. Egy kicsit. Legalább látják majd, merre megyünk.
Az a Teneré annak idején nagyon nagy szívem csücske volt, de, mikor egyszer egy lámpánál szemben állt egy, és a fószer fél picsával volt a motoron úgy, hogy a másik lába alig érte el a lábtartót,,, hát,,,elgondolkodtam. Ma ott mentem el a Roburral a falud előtt, Hejőpapiba vittem fát.
Előre sajnálom a csajokat......

Na jó, ez gonosz volt...
Helyzet az, hogy ezekben a hidegekben jóval gyakrabban meg kell állni hugyálni is, dehát,,, valamiért valamit.
ja96'os
Jelentem apró géppel leszek, szóval tényleg nem kellene nagyon gyorsnak lennünk. Úgy is fogalmazhatok, hogy én leszek a csapat horgonya.
egy molyen vasat kínáltak az enyémért cserébe1:1 ..tudtok róla valamit?

Yamaha XTZ 750 Super Teneremre.

azon kívül,hogy nem HONDA!
Kinőttem már a kalandvágyó időszakomból. Szerintem 40 fölött már Te is valahogy így leszel ezzel. (így is elég hosszúra nyúlott) Az asszonyhoz még egész télen motorral jártam anno, de az ott összegyűlt hő nem igazán tartott ki hazáig,minusz 6-8 fokokban, a plexi meg vagy jégvirágos volt, vagy nem, de akkor meg kifagyott a szemem. Másrészt meg az RGV-vel mennék, azzal meg esőben soha nem mentem, egyszer kapott el Miskolcon, akkor már hazajöttem vele, de szeretném minél hosszabb ideig jó állapotban tudni, ezért kerülöm a dzsuvás időt vele...
én előre szólok, ha olyan lesz a dolog, hogy veressük neki, meg mindenki hugyozza ki magát mert nem állunk meg meg valaki elkezd főnökösködni, akkor szépen kikanyarodok oszt hazamegyek
Ne riadj már vissza egy kis kihívástól...

Jeges szél- A motoros megy.

Röpködő minuszok- A motoros még mindíg megy.

Szitáló köd- A motoros most is megy.

Hózápor- A motorost törje már le valaki a nyeregből, mert leszállni már tavaszig nem bírna.
19 nekem is oxi eddig, csak eső, meg köd ne legyen. Meg, ami azt illeti, azért jó volna valami viszonylag jó minőségű útszakaszt kinézni, mert a buckák, meg kátyúk kerülgetése még nyáron is elég volt, nem hogy ilyenkor...
El ne felejts szólni!
Tuti 1000 hogy ottleszek
Meg pár cimbi is
halihó villalakók !

19 elvileg jó megnézem a szolgálatot még hogy smint lesz de motor elvileg készen lesz addigra
November 19-re szabaddá teszem magamat ha tudom. 70%, hogy ott tudok lenni. Útvonalat majdd megtervezitek Ti.

Hozhatok még pár embert Eger környékéről ha hajlandók jönni?
Nov 19. nekem is jó elvileg.
Útvonal... Tavaly Pálházán, Kőkapun voltunk (ötletem sincs, hogy, meg merre...), tőlem mehetünk ugyanerre is, vagy pl beszéltük Brekivel, h Erdőbénye, Tokaj, Boldogkő...
Vagy bármi már, ha van jó ötlet.
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
eladó jó állapotban lévő íamaha dt 125 r
Énnemmenyek de nem az időpont miatt
Nahh ha senki nem nyilatkozik akkor nov19et preferálnám! Nyilatkozzatok, hogy jó-e vagy sem!
Benne vagyok, csk döntsétek el az útvonalat, időpontot.

Nem baj ha MZ-vel jövök? Bejártós szegényke, a nagyot meg beadtam szervízbe.
Ha nem valami Amerikai stílusú 30km hosszú egyenesen fog vezetni az út, engem is érdekelhet a dolog, meg mondjuk, az indulás helye, meg az útirány sem mindegy.
Szia!

Köszi a segítő szándékot, de vettünk ma este!
Úgy, hogy nem kell érdeklődnöd a haverodtól!
Ma, Varbón jártamban beugrottam a haverhoz, dumáltunk a V Stromról. Mondom a tényeket. 2004-es,3000(!) km, tavasszal kapott új akksit, és ahogy a srác mondta, hibátlan... Ami nem olyan jó hír, nem nagyon gondolkodott az eladásán, meg olyan nagyon nem is van rászorulva az árára. Mondtam neki, hogy a szándék 100%-ig komoly, és mihamarabbi, úgy hogy azzal váltunk el, hogy gondolkodik, és szól. hogy mire jutott. Ennyi...
Lesz hát! Nekem ugyanezek jók
Törpiek?
November van! Lesz Novemberi motorozás 2 ? Részemről november 13-19-20-26-27 megfelelő időpontok! Kizárólag száraz időben természetesen!