Az új moldáv (hivatalos!) Ginger frissítéssel még jobb lett. Főzött ROMot is próbáltam de bem jött be. hol ez hol az a szenzor nem vagy nem úgy műkszött ahogy kellett volna, de így hogy már van hivatalos ginger felraktam és e örö e bódottá ho a szok kici occo készülé mennile ló!
Az asszony nyúlná állandóan, lehet hogy megkapja ha kicsit lentebb megy a Skate ára, a kijelző mérete és a kicsit gyorsabb proci csábít afelé.
ZTE - Zalaegerszegi Torna Egyesület.
De az is lehet hogy immáron az 5-ik! legnagyobb mobilgyártó, kínai (annyi hogy a cég is kínai nem csak kínában készül mint a többi nem kínai cég terméke) és nem utolsósorban a tavaly karácsonyi best buy-ok egyike telefonok között. Egy éve nyúzom, magam is meglepődtem rajta hogy ilyen jól bírja.
de jó volt másnaposan reggel arra kelni hogy csörög a telefon: SZEVA BÁTTYA.. bla bla bla ... KURVA JÓ az új YAMAHA bla bla bla bla csak be kell karbubrálni meg ezmegazmegamaz bla bla bla.....
örül a gépnek az ember
ZTE BLADE
ZTE SKATE
Android Gingerbread
Az asszony nyúlná állandóan, lehet hogy megkapja ha kicsit lentebb megy a Skate ára, a kijelző mérete és a kicsit gyorsabb proci csábít afelé.
De az is lehet hogy immáron az 5-ik! legnagyobb mobilgyártó, kínai (annyi hogy a cég is kínai nem csak kínában készül mint a többi nem kínai cég terméke) és nem utolsósorban a tavaly karácsonyi best buy-ok egyike telefonok között. Egy éve nyúzom, magam is meglepődtem rajta hogy ilyen jól bírja.
am 4 ezer lezs a posta oda vissza
he de azt el is kell postázni ?
sok péz lesz a !
javítás mennyi ?
örül a gépnek az ember
Bírság összegének növelése és a polgárőrség szerepének tisztázása? Röhejes mikkel nem foglalkoznak
Egyébként megvettem életem legjobb mociát kukkoljátok meg :)
én a mai estéről csak annyit:
A foglalkozás elérte célját