Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Háj!

Hát ezt már tavaly megdumáltuk hogy nincs itt ember aki eladná.
De körbefutok az éven is , hátha ! nekünk is van valamennyi de a fűtésen kívül szemcseszóróba is jó ha meg van törve
"ZÉ"!
Van neked egy tanksapkaszuszogód a számomra?
Vaku probléma megoldódott? Még mindig megvan a donor ha érdekel ;) csak emlékeztessetek gyakran mert ha hazamegyek elfelejtem elhozni :D
Háj!
Vóna vagy 20-30 mázsa barackmag? Értemennék..
Értem, csak vicceltem
Dehogynem! De inkább a kicsivel terepen. Bár ha kivirul az idő gurulhatunk felőlem még, csak te holnapot írtál...holnap még tuti nem, nem olvadok ki addigra.
az éven már nem motorozol

Majd jövőre!
Úgylegyen. Legközelebb nem akarok lemaradni.
nem volt nálam egész nap .. na meg közbe jött valami egyéb ami miatt szintén nem tudtam menni holnap még egy ilyen kör ?
Nóproblémó, gondoltam, hogy nem eszmélsz.
Megvártunk volna szívesen míg hazaszaladsz a zéért. Na maj legközelebb.
bocs. most látom hogy hívtál.
Úgy éreztem a búzán nem lessz senki. Ezért mentem autóval. A két srácot meglátva már bizonygattam magamnak, hogy csúszik ez az út. Amikor ti megjöttetek, és kiderült, hogy mégis mentek, akkor sérült meg a lelkem. A régi időkre emlékeztetett, mert vannak még srácok akik sokmindent beválalnak. Valószinüleg öregszem, és nem hittem a fiatalság szavainak. Bocsánat. Remélem még találkozunk.
De végülis miért nem jöttél?
Nem telefon, egy Fuji Finepix Z Fényképezőgép.
Örülök, hogy gond nélkül hazaérkeztetek. A szemem sír, nyalogatom sebeim, hogy nem mentem veletek.
Milyen telefonod van?Ez nagyon szép képet készit
Jóvanakkor nyertél.....
De amúgy minden tiszteletem a tiéd iszonyat jól tolod, én nem merek egykerekezni
az biztos
de igaz volt :)
Az jó rég volt.
jahh akkor jól van
szerencsről meg tokajból
találkoztunk egy párszor még akkor a DRZ-d volt meg
MI ott voltunk.
Öööö, bocs, nem neked válaszoltam! (előzmény gomb)
Én ritkán endurózom, ha mégis, akkor is csak pitbike-al.
Honnan ismersz?
Mikor és hol?
Amúgy is ismerlek :)