Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A krosszbukóra gondoltam, de ebben a pár sorban már meg is válaszoltad amire kíváncsi voltam! Köszi!

picit más... Aprilia Red Rose 125-öt szerintetek keresi valaki, vagy rám marad(na)? bááááár ez a mai piac...
hetvenketten
No akkor hogy lesz ez a gurulás?Hhonnan, hová, mikor?
Hanyan megyünk?
Nem igazán értem a kérdést!
Milyen bukóval+szemüveggel van tapasztalatom? Krosszbuksira gondolsz?
Én már a második Airoh Runneremet nyúzom, szemcsiből próbáltam többfélét, de eddig a jelenlegi Oakley a favorit, nem olcsó, de már több mint két éve megvan, és semmi baja!
csittttttttttt
aluggyá
CSÖCS! Lenne egy kérdésem! Milyen bukó+szemüveg kombóról tudnál egy pontos típust írni?
Ha elgurul a gyógyszer, én is megyek, még hóban is, de akkor én választom meg a túra útvonalát, meg az idejét is persze. ha fázok, hazamegyek.
retekegér
hááácsakaztathittem!
nem. már mit flashelsz he ?
ciberét eladtad?
fasztrakocsin betörött az első lámpa
kössz..

a Kéket már rég szétborítottam volna, csakhogy eladtam az egyenes kormányt a befogóval.. pedig még fejidomom is volt. minden emg lett volna egy zsír kis jáccos géphez
Nem ismerem, de biztos jóaz.... Neked.
A műanyagrakettát meg mán rég le kellett volna csupaszítani, bukógombóc rá, osz hadd csússzon!
jó az nekem ! egyeneshuszár vagyok!

a pirelli dragon rain-t ismered? olyat szerváltam esőgumiba a KTM re párat ! tavaszra szépen összeteszem a labancot. Mondjuk ezt már mondtam.. de most megint alakul... azzal nem parázok döntögetni! de ez a müanyag rakéta ha elcsúszik a fél életem rámegy !
Én mondtamneked, hogy az csúsz.
Kivóta'?
mez 3 nem jó ? szerintem azt hitték részeg vagyok amikor rám sózták
Akkor te vágatlan slickel gyere!
Ha tapad a gumi, nincs kihívás
Csak egy lehetőség volt. Én e-hétvégén mindenképp megyek egyet, 19- et meg majd meglátom. A baj az, hogy nekem kölyökkoromban nem lett kiszedve a mandulám, de mostanában egyre több baj van vele, ha nem muszály, nem akarok elébe menni a bajnak. Márpedig a lehűlés jön, akárhogy is tologatják azt a felhőket...
Nekem nagyon határeset a 13! De ha így jobb a csapatnak akkor talán tudok menni! Ugyanis a motorom otthon van, és most csak egy villámlátogatásra akartam hazamenni szombaton este(névnapokat ünnepelni) és vasárnap reggel jöttem volna vissza! De ha 13 marad akkor talán úgy tudok menni hogy időbe elindulnánk és még délután vissza tudok jönni Miskolcra! (még mielőtt valaki felajánlaná, nem nem jövök egyből vissza motorral, garázsban a helye ) Na szóval nálam ez a helyzet! Többiek? (Időjáráshoz annyit, hogy egy hete 13ra is ugyanazt jósolták mint most 19re... tologatják csak azokat a felhőket)