Daty!Sráccal még nem beszéltem, így Mindszent idején nem akartam ilyennel zargatni, de szerdán rákérdezek, nem felejtem el.
Tegnap én du 1 körül indultam egy körre, szuper idő volt, egyáltalán nem fáztam, igaz, csak Szendrőig, meg vissza voltam. Sajna, arra össze vissza dzsuvázták az utat, a repedések kitöltése címén, amit az autók széthordtak, úgy hogy ezeken az olajos foltokon azért igen csak ovcsiban kellett menni.
Ma meg.... Megyünk kifelé Répáshutára temetőbe, erre a kurva Ventonak szétment a fűtőradiátora, a sok retkes lé meg az ölünkbe. Holmi dagonyákból gyűjtögettünk annyi koszos vizet, hogy valahogy tudjunk tovább haladni.
A szerszámkészlet egy db csavarhúzóban ki is merült, de olyan McGiveresen megoldottam a dolgot úgy, hogy ki is vitt, és haza is hozott minket.
Kalandos út volt, mondhatom...
Hááát, lehet hogy gyönyörű, de én valahogy az úton lévő faleveleken kívül nem sokat érzékeltem az őszi erdő gyönyörei közül. Eger után jobban ráértem nézelődni.
Bármilyen meglepő, ma azért nem mentem motorozni mert nem a Viktátor fizetését utalják a számlámra hanem csak egy jóval szerényebb összeg érkezik havonta.
Úgy voltm én vele, hogy az enyém nagyszervízen van, az övé meg amúgyis bejáratós még.....
Tudod az a jó ebben a gépben, hogy nem féltem annyira ilyen hideg időben. Ha el is esek, max visszahjtogatom a kormányt, oszt mehetek tovább.
Nameg megy mint a veszedelem már most is.
Jameg ez az idő Vivinek már hideg. (őszerinte) Bőrruhában nem tudja berúgni még a masinát, így csak max velem jöhetne.
Azt hittem valami menő bááácsi :D :D :D De most így, hogy már elolvastam az SMS-t ja, csodálkoztam is, h annyira köszöntél :D
Sorry! Hogyhogy nem Vivi megy vele?
Tegnap nekem is sikerült szinte egész nap motorozni. A reggel elég komoly volt. Mentünk le Szoboszlóra a cimbi motorjáért (dobozokat rakatott fel) és a markolatfűtés ellenére lefagyott a kezem. Meg a lábfejem a csizmában. utána elmentünk a Bükkbe, az jó volt de olyan 3 után kezdett hűvös lenni megint. jól felöltözve épp nem volt gáz.
Sziasztok!
Tegnap is (az évszakhoz képest)jó idő volt a motorozáshoz.
Ki is használtuk!
De délután négy körül, a 3-ason hazafelé már olyan szinten fáztam, hogy azt hittem, itthon majd úgy kell letörni a motorról.
Jah és láttam ma motorosokat Regéc felé! Ha innen volt valaki (bár nem hiszem, nem igen volt köztük ismerős motor) akkor jelentkezzen! Volt egy 3-as csapat, őket elengedtem, mert akkor még kocsiban ültem, aztán volt egy nagyobb csapat, benne vagy 3-4 drz, akkor már gyalog voltam
"Ami kapásból kell: összes folyadék és szűrő, gyertya csere, első gumi csere, fékkar csere, és spoiler felfogatás beszerzése, ugyanis most szigetelő szalaggal van fel ragasztva."
És persze úgy gondoltam, hogy ebben benne van a rendbetétel munkadíja!
Nem semmi utad volt, az biztos!