Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

no ez ócsó !
Az igen, mit ettél össze előtte?
Mondjuk otthonra jó vóóna egy dörzi
Miért mi történt a 12-vel?
Háj!
Apraszakikámnak óccó pukibájk link
Már van eménysugár, hogy készem lesz a tizenkettes is, de h nem megyek MZ-vel. A 80 nekem a max sebességem lesz szerintem. Finoman kel még bánni a géppel. Persze megpróbálok még addig menni minél többet, hátha végzek a bejáratással.
Ez csak próba mert rossz a gépem.
Majd még jövök de dolgozok
Nah...előtúrtam egy hozzászólásod, hátha kapsz majd e-mail értesítőt, hogy írtam neked. Csak annyit akarok, hogy ma benne voltál az álmomban (van barátnőm! ). Jöttél Regécen sisak nélkül egy drz-vel és kérdezted keresztapám, hogy tud-e majd segíteni szerelni, ha valami baja lesz ja és volt vmi heg a lábadon
Sajnos minden viccnek van valami igazság alapja.
Ez pedig hatványozottan igaz erre
Egy katolikus, egy protestáns, egy muszlim és egy zsidó, együtt kávéznak:

A katolikus: Gazdag ember vagyok, megveszem a Citibankot!

A protestáns: Rengeteg pénzem van, kinéztem magamnak a General Motors-t!

A moszlim: Mesés vagyonom van, a Microsoft céget fogom megvenni!

A zsidó, lassan iszogatja a kávéját: NEM ADOK EL SEMMIT!
Nekem a január a vizsgaidőszakról és a születésnapomról, a tél pedig a motorsimogatásról szerelgetésről szépítgetésről szól!
csak megelőző kezelés.
Ezzel én is így vagyok! Kízárólag elfogadható időjárási körülmények között teszem tiszteletem a motoros rendezvényen!
A főnök ÉN vagyok! Akkor kanyarodsz majd ki és mész haza ha ÉN megengedem ne sírjál már előre ok nélkül
villalakó a keresztanyádnak a...... inkább a motorod rakd össze 19re meg reménykedj a jó időben, ne a tévébe bámuld a luxusbörtönbe zárt majmokat
Gyertek minél többen persze :) tavaly Szandra 60al ködösített a járatós nsrel, ha jól rémlik 80as tempomatot említettél! Nekem így ebben a hidegben megfelel a 80, így legalább az XT 3literrel elpöfög majd :D
Minden infó illetve szervezkedés itt lesz :) nem maradsz le semmiről nyugi ;)
Ha már itt tartunk....

Van valakinek kedve Január 10. környékén hóbagoly partyra jönni?

Az év első motoros találkozója, Cserépfalu szélénél Hór völgyben lesz megrendezve. Idén is kinéztem, jövőre már lehet kint is alszom.
Tegnap a Hámori tó melletti vízátfolyásból kigyorsítva igen csak érdekeseket produkált a motor. Pedig ovcsiban húztam, dehát,,, hideg már az aszfalt.
ja a multkor is csigafutam volt a futam fedőneve mivel hideg van, és mindezek mellett, hideg is van. a tempót nem bánom ha alacsonyra vesszük
Akkor meg miaf...
gyomaendrődön voltam))) este értem haza
Ez nekem már egy jó hosszú út volt, ráment 3 órám, Te meg mindig úton vagy, úgy hogy húztam haza, itthon ugyanis még várt egy S.Keresztúri kör...