Tegnap voltam szakesten, első mechatronikus összerázó szakestély! Néhányan tudják mit beszélek itt összevissza, akik pedig nem azok olvassanak utána! :) Miskolci egyetemi hagyományőrzés. Lényeg, minden szakesten van korsó! A tegnapi korsón besz@rtam! Egy robotkar (mechatronika) koccint egy "egyetemistával".... nézd azt az egyetemistát! A szakestbe belopta magát MIGIRI
Köhöm! Pusztafalu felől hangvillák csengését hallom! (Igen Zeher, csak mert mondtad, hogy lehet h ma este még eldicsekszel vele v vmi, megfosztalak ettől az örömtől) Grat a vashoz! Szép jószág!
Nem tudom. Ma reggelre asszonyékkal mentem kocsival Miskolcon és kergettek a rendőrök ilyen amcsi sárga taxis kocsival ...mostanában sokszor emlékszem rá, hogy mit álmodtam, de mindig ilyen baromság..
Küldök egy ötöst, ha cserébe érkezik öt lityi bahack!
Bringázni mjúzikot hallgatni kén egyébként.
migiri
http://www.sportmotor.hu/motor...
Tegnap voltam szakesten, első mechatronikus összerázó szakestély! Néhányan tudják mit beszélek itt összevissza, akik pedig nem azok olvassanak utána! :) Miskolci egyetemi hagyományőrzés. Lényeg, minden szakesten van korsó! A tegnapi korsón besz@rtam! Egy robotkar (mechatronika) koccint egy "egyetemistával".... nézd azt az egyetemistát! A szakestbe belopta magát MIGIRI