Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na várjál csak,,"tudom ki vagyol..tudom,hogy hol lakol.."
Én szívesen csinálnék mást is, csak ugye abban nőttünk fel, hogy "menni kell egyetemre, diploma kell, mert anélkül szar vagy, senki sem lesz belőled, nem tudsz megélni anélkül". Viszont a szakmunkás képzés is béka feneke alatt jár...nah, majd lesz valahogy. Ha ezt megszavazzák (és bevezetik), akkor nem tudom mi lesz...
Kb annyit ér a mérnököknek a képzést mintha a fordászt könyvből tanitanák meg a munkájára vagy az autófestőt...
Nekem a 2. évem
Nem tudom, hogy neked hanyadik féléved ez, nekem az első, de áh... én is mindig meg akartam szerezni, de mindig felb*sznak és néha szívesen itt hagynám az egészet...na de majd meglátjuk mi lesz, remélem az analízisem meg lesz , mert ha nem, akkor nagyon ideges leszek
Jah és szerintem egy ideig nem is lesz meg a diploma mert a 2/3-ad behozza a fizetőset.Ha már igy kidolgozták nemhiszem hogy nem szavazzák meg.
Én meg másnap megköszönöm hogy ide járhattam és irány külföld.
Leszarnám azt a 360eFt-ot ha kikéne fizetni, de a kereset ne 70-80eFt legyen hanem 3-400.
Úgy rohadjanak meg ahogy az IGEN gombot megnyomják.
╭∩╮(° ˛°)╭∩╮
Az még jó is
Haver mondta náluk 80-ból 4-en mentek át abból 2 kikönyörgte azt a plusz pár pontot...
Úgy szar ez az oktatás ahogy van.Mindig megakartam szereni a diplomát mint mérnök, de esküszök ha tudtam volna hogy ilyen szar inkább elmegyek valami jó szakmunkásnak.
Nemtudom hogy csak Miskolcon ilyen vagy máshol is, de a szinvonal a béka segge alatt van.
Úgy látom egy egyetemre járunk nagy fos, most nézem az egyik zh eredményeit, ~80 emberből 9en mentek át, természetesen nem vagyok köztük
Itt vagyok.Legalábbis remélem jól hozza be.Én vagyok a képen a meg a KTM
link
mekkeresnélek
Kedves komám, a hőn áhított kétkerekűd. Természetesen,,, HONDA.

Honda:)
A probléma csak az, hogy tudtommal a Hoooonda nem gyárt ilyen technikát, bááár, még az sem biztos. Másra meg, mint köztudott, nem nagyon hajlamos rá ülni. Én azért még nézek neki valamit. Jó tett helyébe...
Ez magától értetődik. Ha fordítva ül rá az a kezelhetőség rovására megy. Ilyen kiélezett helyzetben pedig minden másodperc számít.
De lehetőleg a keskenyebb végére üljön, aztán úgy húzza azt a gázt.
Megtalálható vagyok ott is :)
Miért?
na ezen azlért NEM ÉLVEZNÉK EL..!
verjétek neki, az királyság
Azt a bizonyos pályázást megejthetjük majd! Mostmár egyre több szuperlotyo van, fatertól elkérem a transitot aztán mehetünk... ;)
te faszbukon vagy ?
Hétvégén feszt menőkéje van, mindig csörög a telóm pénteken hogy nem megyünk-e valamerre
jógyerek ismerem az arcot terveztük hogy megyünk motorozni csak sosem jött össze de tavasszal mehetünk majd
De igen
Megnézném mekkora élvezetet okoz neked ráülni és húzni egy kövér gázt.
csáó hallode nem egy krisztián nevű gyerek az akinek a sherco-ja van ?
amen...

találtam neked valamit a kávédarálódért cserébe..))

http://www.kepesmotor.hu/brand...