Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

alszok!
Köszcsíííííííííííííííííííííí
Hátöö már minedgy.
Pedig szíívesen láttalak volna. De ..........
Majd fészen ;)
Ma sajnos fekete nap volt a MotoGP-ben. Nyugodj békében Marco...
Nicsak! Kit látok itt...
na ki az agyhalott?
Jaa, nem szóltam, a robogósokat agyhalottaztad le...
Az sem gáz, hogy épp az imént agyhalottazott le mindenkit?
Amúgy rájöttem, hogy biztos nem én voltam hanem az uram egyedül a TDMel.
Ja de az az uram volt :)De lehet nem is egyről beszélünk, majd kiderül
De már aktiváltalak egyébként
Jaja látod látod :)
Beregisztráltam az oldalra már várom az admint :)
Emlékszek rád mert mentél előttünk és durrogtál a kipufogóddal
Mik ki nem derülnek.. De az már fúú vagy 4 éve volt
Jah bocs én a Miskolci robogósok,motorosok klubjának vagyok a tagja :D
Oké köszi!
Egyébként mi ismerjük egymást személyesen ;)
Egerből 2 éve velünk jöttél haza, sok Simsonnal voltunk :P
tudomm tudomm majd...
De voltál réééges régen Meg lehetsz is ha akarsz, már nincsen vasfegyelem,a főnökasszony vagy egy éve megpattant.
ja én vágom. nem vagyok tag se itt se ott
Igen, látom én is, hogy be van írva a cím, de erről mi nem tudtunk, nem szóltak róla, és ez így elég gáz arra az 50 emberre nézve, aki többé-kevésbé folyamatosan együtt mozgott, és nem játszotta, hogy megsértődök és csinálok saját klubot a fészen. De ebbe tényleg nem akarok belemenni, nem tudom kik ott a tagok, de az biztos, hogy a vipről a mimok.hu-ra költöztünk át. De egyébként mindenki maga dönti el, hogy ki szimpi neki, meg ki nem, én csak egyet kérek, hogy a faszbúkos embereket ne keverjük össze a mimok.hu tagjaival.
Aki meg szeretne, az jöjjön, ismerkedjen meg velünk, aztán majd meglátja, hogy tetszik-e neki amit lát
ja meg még annyi, hogy ide nem kell engedély. bárki be vaúzhat nyugodtan szerintem
én nem találtam facebookon olyat , csak azt amihez a www.mimok.hu van írva
Bocsi, hogy ismeretlenül belevauzok a fórumba, de...
Ha a facebookon vagy tag, na az egy gyenge másolata a klubunknak. A rendes, origi Miskolci Motorosok Klubja a www.mimok.hu címen érhető el, mi járunk motorozni, bulizni, szalonnát sütni stb. Regelj be, nagyon szívesen látunk. Illetve ha van más is aki azt hiszi, hogy az normális klub, akkor világosítsátok fel őket, hogy nem...