Igen, látom én is, hogy be van írva a cím, de erről mi nem tudtunk, nem szóltak róla, és ez így elég gáz arra az 50 emberre nézve, aki többé-kevésbé folyamatosan együtt mozgott, és nem játszotta, hogy megsértődök és csinálok saját klubot a fészen. De ebbe tényleg nem akarok belemenni, nem tudom kik ott a tagok, de az biztos, hogy a vipről a mimok.hu-ra költöztünk át. De egyébként mindenki maga dönti el, hogy ki szimpi neki, meg ki nem, én csak egyet kérek, hogy a faszbúkos embereket ne keverjük össze a mimok.hu tagjaival.
Aki meg szeretne, az jöjjön, ismerkedjen meg velünk, aztán majd meglátja, hogy tetszik-e neki amit lát
Bocsi, hogy ismeretlenül belevauzok a fórumba, de...
Ha a facebookon vagy tag, na az egy gyenge másolata a klubunknak. A rendes, origi Miskolci Motorosok Klubja a www.mimok.hu címen érhető el, mi járunk motorozni, bulizni, szalonnát sütni stb. Regelj be, nagyon szívesen látunk. Illetve ha van más is aki azt hiszi, hogy az normális klub, akkor világosítsátok fel őket, hogy nem...
Pedig szíívesen láttalak volna. De ..........
Majd fészen ;)
De már aktiváltalak egyébként
Beregisztráltam az oldalra már várom az admint :)
Emlékszek rád mert mentél előttünk és durrogtál a kipufogóddal
Egyébként mi ismerjük egymást személyesen ;)
Egerből 2 éve velünk jöttél haza, sok Simsonnal voltunk :P
Aki meg szeretne, az jöjjön, ismerkedjen meg velünk, aztán majd meglátja, hogy tetszik-e neki amit lát
Ha a facebookon vagy tag, na az egy gyenge másolata a klubunknak. A rendes, origi Miskolci Motorosok Klubja a www.mimok.hu címen érhető el, mi járunk motorozni, bulizni, szalonnát sütni stb. Regelj be, nagyon szívesen látunk. Illetve ha van más is aki azt hiszi, hogy az normális klub, akkor világosítsátok fel őket, hogy nem...