Nekem ugyanez volt az egyetemhez a hozzá állásom kicsit az elején lazára vettem, de utána még is elvégeztem elég jó eredménnyel. Jelzem, hogy az egyetem vannak lehetőségek, hogy tovább képezd magadat, pl elektromos pneumatikus járművek építése, robot építés stb. De erre mind a szabad idődet kell áldoznod. Én ezekből az öntevékeny csoportokból sokkal többet tanultam mint az órákból, de egyik sem lett volna jó a másik nélkül. Szóval ha valaki akar az tud tanulni bárhol... Én akartam, és ennek eredménye képpen jó melóm van, szolgálati kocsim telefonom(Ezt nem dicsekvésképpen)... Szerintem nem csak külföldön lehet sikeket eléni.
Nem válaszolgatok egyesével, nem értek veletek egyet az oktatás színvonalát illetően! Nézzetek szépen magatokba és gondolkozzatok el azon, hogy megtettetek-e mindent pl azért, hogy meglegyen az a bizonyos Zh...! Sok köcsög tanár van, sokat szivatnak, sokszor ok nélkül dobnak vissza feladatot, de ez a munkátoknál sem lesz más! Tervezel valamit az igények alapján, és mikor elkészül megköszönik szépen, nekik ez nem kell csinálj amit akarsz! Ez arra jó, hogy már a tanulmányaid során megtanulod azt, hogy kidobnak az ajtón, visszamész az ablakon! Nekem ez az ötödik félévem, nem vagyok én sem egy mintadiák, nekem is becsúsztak gixerek, volt aminek a tanár faszsága illetve a tanár volt az oka, de ha jobban belegondolok, lehetséges hogy benne van az is, hogy 1-2 óra helyett elmentem motorozni, 1-2este tanulás helyett buliztam vagy bármi mást csináltam stb... És azt már átlátom, hogy ha tanulni akarsz, képezni és fejleszteni szeretnéd magad a Miskolci Egyetem erre tökéletes! Számtalan közeli ismerősömet tudom felsorolni pozitív példaként! Új felsőoktatási törvényről inkább nem mondanék semmit... túl hosszú lenne és sokat kellene cenzúrázni .... http://youtu.be/jS9tTj_Ld6I Pest? Én ott leszek![/L]
A felsőoktatásnak ott befellegzett.
Úgy kezdődne a következő félév mint középsuliban vagy általánosban.
Minden szak egy max 30-fős osztály.A Gépészek az A-sok, Mérökinfósok a B-sek stb...
Hivatásos motorszerelőként nagyon szivesen dolgoznék mondjuk saját vállalkozásban.Haverokkal igy is nagyon gondolkunk közös vállalkozáson.Csak előtte pár évet le kell dolgozni hogy legyen kezdőtőke.
Egy pucsítós ribanCC
Nem kellett volna?
Úgy kezdődne a következő félév mint középsuliban vagy általánosban.
Minden szak egy max 30-fős osztály.A Gépészek az A-sok, Mérökinfósok a B-sek stb...
Hivatásos motorszerelőként nagyon szivesen dolgoznék mondjuk saját vállalkozásban.Haverokkal igy is nagyon gondolkunk közös vállalkozáson.Csak előtte pár évet le kell dolgozni hogy legyen kezdőtőke.