Az inkább a baj, hogy a motorosokat nem fogják erről megkérdezni, hanem hoznak egy pár idióta szabályt (ahogy szokták), és aki nem tartja be, azt megbüntetik. Hisz manapság erről szól a rendőrség, az utcán leüthetnek, kirabiolhatnak, megölhetnek, de ha egy kint
felejtett 30-as táblánál 42-vel mész, akkor te egy motoros huligán vagy, és éppen ámokfutást tartasz, és fizesd be büntetésként egy fejlődő ország GDP-jének a háromnegyedét....
Egyéb, már nem is hiányzik!
Nonszensz baromság!
Azért az mókás lenne, ha a klubok a kukás-mellényre varrnák fel a colort.
Ezt a szabályt is tuti olyan találta ki, aki életében nem motorozott!
Nyugodj meg az ajus bürokraták magasról szarnak rá hogy te meg én vagy az egész motoros világ mire adja áldását...
Némi feltűnő szín és fényvisszaverő a ruházaton akár életet is menthet. Persze a kukásmellény mellett léteznek erre kultúráltabb megoldások is, például láthatósági antantöv.
Manapság léteznek olyan fényvisszaverő anyagok amik nappali fényben fekete/sötétszürke színűek éjjel viszont rávilágítva fehér színt vernek vissza mégpedig nem kicsit. Matricaként a motoron, csíkként a ruhán simán elfér. Az óccsó SHOX-os hálós ruhámon is van, normál fénynél semmit nem látni belőle, de éjjel csak úgy izzik ha egy autós rávilágít. nappal éjszaka
A tuning meg... Jórészt azzal is egyetértek. Nem tuningolni kell hanem kraftosabb mocit venni.
Egyik ismerősöm akkor vette a Metzeler Z6 garnitúrát mikor én.
Vagyis tavasszal.
Kicsit elszámolta magát, nem tudott annyit motorozni, mint szerette volna, így nem kellett felrakni az új gumiszettet.
Most olcsón eladná.
Az is 4,5-5 éves garnitúra.
Nem rihes, nem repedezett.
180/55-17 és 12/70-17.
Ára a kettőnek 45.000 Ft.
Én eddig 9.000 km-t mentem vele, de még az egy harmada megvan!
Ha érdekel valakit, írjon, hívjon.
Totálisan szét vagyok csúszva, anyagila kész őrület 2 motort fenntartani, ráadásul az MZ-t fúratunk is kell, úgyhogy felküldtük Pestre Bambihoz. Csinál nekünk belőle egy 300-as ETZ-t, a hidegebb időkben pedig majd közösen bejáratjuk az asszonnyal.
Hétvégén vasárnap voltam kint Répáshuta felé, elég sok emberkével találkoztam út közben, ha esetleg valaki megismert annak utólag is üdvözletem.
Tegnap Lillánál én is lejtősön álltam meg, volt vagy jónagy tömeg, mosolygásztak rajtam, ahogy cibáltam kifelé az SV-t :)
De van egy új motoros csajunk, örömboldogság :) :) :)
Sajnálhatod hogy nem ismered őket.
A Dedinky tó a Dobsina fölötti szerpentinnél van egy völgyben. Nem nagy tó, de a környezete csodálatos és még a legforróbb nyárban is igencsak hideg a vize.
A Hernád tározója Kassától északnyugatra fekszik, magas hegyek közt (2-300m és még több) amik meredeken szakadnak bele a tóba. Nagyon hosszú és több elágazó völgyben fekszik, egy napot simán rá kéne szánni hogy végigevezzen rajta az ember.
Persze ez utóbbi erősen vágyálom kategória, a tévénézőizom nem elég ekkora táv leevezéséhez.
felejtett 30-as táblánál 42-vel mész, akkor te egy motoros huligán vagy, és éppen ámokfutást tartasz, és fizesd be büntetésként egy fejlődő ország GDP-jének a háromnegyedét....