Nekem inkább az volt fura, hogy még a felszínen volt, és, ha jobban megnézed, még három csíkot is lehet benne látni, szóval nincs szarrá rohadva. Még nem voltak tűzszerészek, hétfőn lesz hivatalosan bejelentve, addig körbe lett kerítve.
Sose értettem, hogy ennyi ideig hogy tud rejtve maradni az emberek melől a felszinen. Ezek szerint vannak olyan helyek, ahol 70 évig nem is jár senki?
És, mi lett a sorsa? Tűzszerészek meg minden, vagy MÉH telep kilóra?
Mondjuk én simán hivtam volna egy rakat szinesfém gyűjtőt a sötétebbikből.........Aztán jó messziről néztem volna a fejleményket.
De, bizony. Így, ahogy itt látod. Annyi volt, hogy kicsit több levél volt rajta, én meg nem sejtvén, mi is ez, megemeltem az egyik végét, azt hittem, valami érdekesebb lemezdarab. Aztán, mikor kiemeltem félig a levelek közül, akkor tűnt elő a szárnyacskákból álló gallérja, óvatosan visszaengedtem, aztán elhátrálva(a többiek mondták, még a kezemet is ráztam) rádöbbentem, hogy megint újra születtem. Volt már kettő, nem tudom, mikor fog elfogyni az életre kiutalt szerencse mennyiség.
LOL egy vicc vagy... már bocs... régebben aktivan firkálgattam ide, mostanság inkább csak olvasok, de ez tényleg sok nekem ahogy istenited a hondát és ezzel fikázol minden mást... nem is értem az adatlapod, hogy ékelödött be oda az a KEEWAY nevü mérnöki remekmű illetve a jelenlegi malaguti...
Miért is a világ legjobbjai? Mert 4liter alatt van? Na bumm XTvel 110es tempó korlátnál mértem már 3,4et is... gyakran mérek 3,8at, ritka ha 4fölé megy és a legvadabb elmebeteg gázcibálós szerpentinezésnél is csak 4,5volt a fogyasztásom... Akkor ezekszerint nekem van a világon a legjobb motorom? Elég unalmas már ez a gyártók közötti adok-kapok piszkálódás... szerintem a japánok mondhatni fej-fej mellett vannak jelenleg!
http://www.sportmotor.hu/motor...
Egyébként az automata váltós (dupla kupplungos) gépeket azoknak fejlesztik, akik nem tudnak sebességet váltani.
én ritkán jövök ki 6 l alatt, a gyári adat 5,4, de abban nincs semmi élvezet
mert egyszer volt egy bükkaranyosi srác, aki elvitte haza, és szétvágta flexxel
És, mi lett a sorsa? Tűzszerészek meg minden, vagy MÉH telep kilóra?
Mondjuk én simán hivtam volna egy rakat szinesfém gyűjtőt a sötétebbikből.........Aztán jó messziről néztem volna a fejleményket.
A legenda csak legenda.
én nem a japánokat fikázom,hanem a többit. mondjuk a malagutit ,meg a többi kínai ,indiaiszart...
nem a fogyasztás miatt írtam.. és tény ,hogy manapság tényleg fej-fej mellet vannak a japán cégek
Hétfőn jöttem haza Németből, napelem farmot építettünk egy volt Szovjet katonai reptérre és ott ezt találtuk: