Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Utána néztem és igen nekem kell kifúrni, de ha minden igaz adnak mellé egy kis próbadarabot amin lehet gyakorolni.
Lehet h neked kell kifúrni. Én az apriliára vettem innen.
De ahogy nézem amit Adee linkelt az árban jobb.
Ráadásul nekem tök mindegy, hogy bubis vagy nem, csak legyen.
Kösz mindkettőtöknek!
Köszi!
Szatuna.hu itt is vannak plexik
Befejezhetnéd már ezt a nagy Honda istenítést, kicsit uncsi már. Az összes többi motor, tiszta ""futottak még"" kategória? Vagy mi a gyász?
ez bubernyákos
első 13.000
frezer1979@gmail.com

CTmotor gyártmány : fekete vagy kék : bali105@t-email.hu
én tudok plekót
dikk
Szia Kaszás3!

Ha jól emlékszem amikor még megvolt az F2-sed vettél rá egy új plexit. Nagyon érdekelne, hogy hol és mennyiért jutottál hozzá, mert az enyémen még a gyári van, de már eléggé karcos és be is van mattulva rendesen, így szeretném már lecserélni!
Üdv nektek Germán földrő! Ahogy látom itt divat a láthatósági mellény és mindenkinek a gyári dob van fent....ja és senki nem rohan sehova....................... Valahogy nyugodtabbak az emberek és türelmesebbek,.....ha az első nem de a második be enged maga elé Sokk a régi motor felújítva és a Bömös Valamint nem divat előrecsorogni a sorban, dugóban, ezt azért kifogásolom , bár megértem, mert hova rohanjon az ember mikor otthon várja az x százezer forintos fizetése családja.... egyszóval itt nyugodtabbak a motorosok és törvényesebbek, mint otthon és nem is köpködik, sőt, hanem figyelnek rájuk....bár ez Düsseldorf-Köln-Oberhausen- Mönchengladbach és környékéről mondható el, ahol előfordulok manapság. Ennyit mi zújs a fricceknél motorozás szempontból életvitelt nem említek mert borzasztó mennyire marhák vagyunk otthon és tudatlanok...de nem panaszkodok mindíg csak előre
azt meg kéne ütni az éven
már megint a világ legjobb motorjai..)))

http://www.sportmotor.hu/motor...
nadrágos
A piros nadrágon kisgyereket kell nézni, ugye?
Nem tudtok Miskolcon olyan helyet ahol tudnék venni BLH JACKSON Beige kabátot? Lehetőleg szürkében:)
T.R.K.! Összekevertél a sima v-s altereggómmal. Nekem nincs olyan cuccom.
görkorcsolyás barby..)))

Az kéne még nekem semmi más.

görKORCSOLYA
háttyó. akkor max maradunk az évi egyszeri novemberi közös gurulásnál
görizni? van vadászgörényed neked is?
Szandra
Köszi Neked is az infot!