Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a motorok átírása 50ezer/db, és az elmúlt időben ha ezt is lecseréled az már ha jól számolom 3. akkor az 150 ezer , amit hozzá tehettél volna az elején egy újabb motorhoz
Sajna... Én is ma tudtam meg. Én magam élek és virulok. Hulla fáradt vagyok a mögöttem levő másfél hónapos hajtástól, a Roburom is megunta ma a küzdelmet, és S Péterről már csak 4.-ben sikerült hazajönnöm vele. Így viszont már nem kell holnap mennem, és úgy döntöttem, hogy pénteken sem. Rá fér kis pihenés a brigádra is, meg rám is... No meg pénteken a Mobil koncerten is kicsit fittebben jelenek majd meg. Kawa! Amint látod, itthon leszek, jöhetsz a cuccodért.
én már csak ilyen vagyok,nem találom az igazi vasat..DE IGÉREM,HA EGYSZER MEGLELEM TÖBBÉ NEM ERESZTEM !
Ha meg nem motort venne, vészmadárkodik :))
a kecske endúrók))))ahhoz már öreg vagyok+ a triálhoz is)))

olvastátok?
http://www.boon.hu/miskolc/hal...

remélem nem rgv-nek bajuk...
Ja. Triál, vagy salakmotoron megnézném.
Baszki, én még ilyen embert nem láttam:) Ha létezik a házasságszédelgő mintájára motorszédelgő, az pont Rád illik :)

Van olyan motor kategória, amit még nem szerettél volna birtokolni?
Köszi!
akkor verjenek bét is !
vááá csíp a paprikaaaaa

áááátverteeeeeeeeeeeeekkkkkk
és TESSÉK... megemlítem és már itt is van

na helyes, helyes... gyűűjjetek népek !

ma dolgozni fogok..

de elég érdekes ez a szakma

ez a bebasszak vagy ne basszakma

Nő volt, és ahogy a lámpa alatt megfordult, ott tuti volt valami transzformercsillámpónikapu, és ő belelépett 45ös pasipatával, fordult kettőt csuhajba és nővé vált. Még mindig jobb, mintha pávává vált vóóóna. Talán.
JA és mindenki egy :

.....

.... A LÁVA- LÓ GAZ-EMBER

kötőjel nélkül
Na és akkor ezzel szépen be lehet fejezni!

Mostantól vissza tér itt minden a régi kerékvágásba mert ez nem állapot! mármint itt a Miskolc és környéke fórumon. Lehet éccakánként fosni a hülyeséget mint régen. Én mindjárt beírom csak a hagyomány kedvéért: hogy bebasztam. Ferenc közlekedjen egykeréken, nemsokára megyünk a novemberi moccolásra-- ahogy nem tudom ki nevezte el de nekem mindig ez jut eszembe " novemberi moccolás" ( az meg nem moci) ja és igen ez lesz. megyünk oszt kész. aki nem jön állcsúcson lesz pattintva. Hová lett az a DT-s csávóka is aki gyóccert hord miskolcon? meg egy pár fész kipusztult innen.. meg volt az a motoros bebaszás is amikor a négerről nem tudtuk Szandrával megállapítani hogy nő vagy csökken esetleg férfi. na akkor se volt rossz .

addig is itt van nektek a rambó három

Hüjje!
Sportmotor főoldalon ottvan középtájt piros karika áthúzva!
az ertéelklubbon vót stól buci perének a szünetében !
Hol írják?
Nem tudom, hátha még valaki nem hallotta: Elmarad az első egri utcai motor és quad verseny!
Bazze vegyél Kawát, oszt gyere ingyé.
Olyat ,vagy azt már én is láttam,barcikán..az tényleg csúnya !
az asszonyéknak is a honda tetszik.))
De.Az.Csak nem gyors. vagy mittomén...............Nekem nem jön be.Egyszer láttam egy ipsét csomó szőrbe bugyolált magasra emelt kormányos izével dülöngélni.Akkor jöttem rá hogy nem kéne.
De a honda meg szép és praktikússabb,
Amugy a virgácsra elfogult vagyok,mert gyerekori vágyam volt az 535ös