Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig nem................hidd el.
PEDIG NEKEM IS MINDIG AZT MONDTÁK..)) TÉNYLEG JÓ, csak nem megy!
Annyira azé nem.
Pedig milyen jók is ezek a robogók..)))
Ennyi maradt.........................és azért a két jóképű paprért is kaptam egy jó ajánlatot egy forgalmira egy törzskönyre és egy rendszámra egy okmányirodától.
ÉN

a

robogókat

sajnos

NEM SZERETEM..
Adok érte egy szuper-első osztályú-maxi-túra-rotyogóóót...)))
Van két tizesem érte.
alkuggyál
Az nagyon sok pénz.
PERSZE !

110 darab ötezresre !
CSERÉLJÜNK?
ma ismét hozzá kellett nyúlnom a géphez. Valahogy a szervízben nem szeretnek tömítőanyagot nyomni a szelepdeklimbe... fél liter olajam távozott át a másvilágra a hétvégén.
Miért nem jártok pályázni Ádi? Sokkal biztonságosabb lenne mint idekint feszegetni a határokat.
nem kell valakinek bótba járni a nagyinak ?

link
Láttam a brigádot Hollósnál befelé vonulni. Ki volt a "szerencsés"? Mi Szegával még akkor voltunk indulóban. Ő egyébként nagyon élvezte a dolgot, csak sok kanyarban én már feltartottam. A Herregréti pózerkanyarban meg egész jó kis csizmakoptató műsort csinált ott nekünk.
nem én voltam...pedig ez az én szokásom))
Kemények voltuuuunk :D Pedig most még csak nem is akartak minket beterelni fellépni, mint legutóbb
Kicsikocsibummbummm
Így van a hazaérés mindennél fontosabb! Tegnap nekem vhogy olyan kedvem volt... Ma is voltunk vagy 5-en, sajnos nem végződött a nap Happyend-el de lehetett volna rosszabb is. Egyik haver elsokalt.
abban még biztos nincs túlbonyolítva a számítógép..
Láttam egyszer, előttönk állt órákig, akkor biztos megint az lehetett a baja. Nem tudom, Zoli barátomé nem nyűglődik, bár az nem is a legfrissebb verzió.
aha,meg a yamnak vagy kétszer meghalt az elektronikája,túl érzékeny az ingadozásra (állítólag)
Mert balfék.....Igaz, hogy nem egy turaendúró, de nagyon kezes. Akkor azért van ismét itt a harley?