Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt voltam,amikor írtad,csak nem reagáltam le Nekem ponnjó az a 40-es tempó
Örülök, hogy egyben hazaértetek, és egy ilyen élménnyel lettetek gazdagabbak. Majrécsíkgyilkos.
Kissé erős volt ez a megfogalmazás. Füstölni,,, itt,,, (nagyjából) csak,,, én szoktam... Az meg, hogy előttem... Khm...
Mikor írtad, akkor jártunk Tárkányban. Sógrom volt mögöttem, kicsit várni kellet néha, de nem annyit, mint Kaszás úrfira.
Tegnap hazaértünk eddigi legnagyobb túránkról. Nagyon jó volt. Aki teheti, mindenképp menjen el.
http://sportmotor.hu/motoros_k...

Üdv: Lajtsi
Ui: 1-1 cm majrécsík eltűnt a gumiról...
engem +magad elé.)))orrod alá füstölök kis pofa")))

nekem tavaly elpusztult a kutyám(apám többé nem is enged másikat),újfullandi+kaukázusi keverék volt,kb 70kg körül .nagyon sajnálom. még akkor kaptam mikor megismertem az asszonyt ..20éve.
az jobb üzlet volt)))
Tankolnom kéne,de képzelj oda magad mögé
Mentem Bükkbe, ha valaki még készülne arra....
Nem ízlettél neki?
engem bekóstolt a saját kaukázusink volt para rendeesen.
foxi egy nagyon hálás játékmaci.kis termetű,kis fogyasztású mobil exkavátor.Mindent felás...............de imádom.Az előző terrierem ehhez képest egy porosz katona mintaképe volt..............bár ő ír terrier volt.Úgyhogy csak ezek jönnek be kutyafélének.
a nb q anyjukat!
Bocsánat az lemaradt: 10W
a tacsik nagyon jó férgezők(kotorék ), ami tanyán van.
tudod amikor nem lakik kint a tanyán és csak hetente mészki,minden nap más eteti(ha eteti),ezért megfogja a maga birkáját vagy pulykáját vagy a nyúlat...akkor nem a kutyával van gond!
neveltetésben is .van egy uncsitesom,stefiket tart kb 20 éve(!),van 6 nagy kutyája,de úgy vannak tanítva ,hogy soha senkit(!) nem haraptak meg! szabadon járnak kellnek az udvaron. ja és neki is van 4 gyereke(a kicsi 3 éves),azok húzák vonják a kutyákat,de még csak ráse mordul a kutya.
Na,ezt nagyon kutyája válogatja.. Meg nevelés kérdése is lehet. Volt menhelyes kutyánk is.. Szeretett minket,meg minden,de ránk is morgott ha olyan volt. Plusz már nem lehetett tanítani,és akit egyszer beengedtünk,azt később beengedte a kutya is. Ez valami ónémetjuhász volt,hosszú szőrrel. Aztán lett fajtatiszta rotink,na,az nagyon hűséges volt.Öregkorára kicsit lelustult
Hmmmm.
A fajtabvválasztás az egyik legnagyobb dilemma amikor kutyát vesz az ember. Persze ha csak azért kell hogy ugasson, akkor jó a két sörért vett tacskó vagy németjuhász kölyök is, vagy az ami nagyjából annak néz ki. Hónapokig olvasgattam a neten mielőtt a kutyát megvettem, persze akkor már tudtam hogy előbb-utóbb lesz gyerek így első kutyának mondjuk argentin dogot nem akartam. Egyetlen apró de nem jelentéktelen hiba van csak a saját airedale-emmel. Kölyökkora óta jobb az orra mint a füle. Ha egyszer szimatot fog, onnantól beszélhetek neki, megy a vad után (lehet az macska az utcánkban vagy nyúl/fácán a telken). Olyankor se hall se lát, csak megy előre leszegett orral. Talán első kutyának ez sem volt igazán megfelelő makacs, akaratos fajta ráadásul kan. Viszont a házőrzés nagyon megy neki, a gyerekekkel imád játszani, 10 éves de mint egy kölyök annyit futkos apportnál, semmiféle módon nem látszik rajta hogy milyen idős.
A komondor kissé érthetetlen hogy nem bírta a tanyát, hiszen az egy oda (is) való őrző-védő jószág. A puli terelőkutya, az már nem annyira oda való. Pásztorkutya se. Még jó hogy vizslával vagy beagle-lel nem próbálkozott, mert azok meg aztán végképp nem arra valók. A tacskókat nem szívlelem. Gyerekkoromban a legtöbb rossz kutyás élmény (harapás, megkergettetés) ezekhez a hosszabb mint magas szafaládékhoz tartozik. Igaz a szálkásszőrűek nagyon tetszenek, Lehet ez nálam valami aberráció mert általában a drótos/szálkásszőrű kutyák jönnek be. A foxi/welsh/airedale meg különösen tetszik az elcseszett elölről kocka oldalról balta fejük és a kiállásuk miatt.
Olykor a befogadott kutya hálásabb és ragaszkodóbb mint az amelyiket kölyökkorától nevelted.
Az meg hogy befogadod és kialakul egy bizalmi kapcsolat a kutyával, nem jelenti azt hogy az a kutya nem emberevő, csak téged, mivel befogadtad nem fog bántani de aki bemegy a területére azt lehet hogy egyben, élve nem nagyon látnák viszont a szerettei.
Valami viszkozitást azért írhatnál támpontnak mert ez így elég tág fogalom hogy telóolaj.
Ha nem emberevő,akkor nem sok hasznát láthatod,mint házőrző. Gondolom megbékélt veled,amiért befogadtad,és nem olyan szelíd.
Nem akarlak belefojtani semmibe. Egyetértek veled. Felesleges volt részemről a sok zagyva. Egy dologgal nem értek egyet. Az pedig az,hogy ebből a sztrájkból kalap kaki nem lesz. Az eddigi sztrájkokból sem lett sokminden. Max parányival lesz jobb a helyzetük. Más nincs a kezükben,csak a sztrájk.. A metrónál az egész országot merítették,és még mindig merítik. Most pl rohadt sok lóvéval lóg az ország,erre újabb hitelt vesznek fel,hogy törlesszék az előző hitelt. Szóval szerintem a sztrájkal csak másoknak okoznak gondot. Sztrájkoljon úgy,hogy a többi társát ne akadályozza.
húú,kellemesen csalódtam a magasröptű gondolkodásodban !