Mondjuk az enyémbe olyan van
Örök is mint a nyomorúság, meg persze nehezebb és drágább is az elő állitása. De nincsenek szabályzási problémák, nem vágja haza a szabályzót olyan könnyen.
Az fasza. Nekem Tárkányban ordította oda egy idióta biciklis hátrafordulva mikor már megvetkeztem és vártam a cimborám hogy köcsög motoros dögölj meg (gondolom előtte valahol olyan helyen lett megelőzve ahol nem számított rá, de nem emlékszem hogy veszélyeztettem volna) és ha akkor még rajtam a sisak-kesztyű-kabát, hát utánalépek.
Nem, nem látja! Néz, de az ingerület nem jut el az agyáig. A SHOX-os videókon amiket nemrég linkeltem, ott a magyarázata a néz de nem látnak a biciklis gázolásakor.
Valamint már nem voltál ott amikor Szandrával megcsinálta Tibi a mozog a szem de mégsem látom hogy mozogna trükköt. Az is lehet rá magyarázat.
Mindenesetre ha legalább keresed a kontaktot, a magad részéről megteszed ami tőled telik. A dilettáns barma meg nem és ezért már jogosan vagy mérges rá.
Megértem.
Ez meg nem autóból volt. Városon belül simarendes kékkútból épp teliengedték a flakonjukat, és mikor melléjük értem, rámboraították az egészet. Visszafordultam, megálltam, persze, h elfutottak világvégére, mire mér leszálltam....
Lehet hogy a vizes affér után beadtam volna a tükrét a szélédőjén a brummaparasztnak.
Eddig egyszer gondolkodtam erősen a tükör levételén, amikor egy barom Suzukis elém vágását egy igen erős vészfékkel tudtam csak hárítani az meg vigyorogva kitolt az ablakon egy fakkost. No akkor mellégurulva azt fontolgattam hogy a pirosnál ha lerúgom a tükrét, sanszos hogy fellök mire elindulok, mert sebességben volt a kocsi a lába meg a kupplungon.
Pályázni se időm, se pénzem, se agilitásom,plusz közelben nincs is. Ez viszont már egyre szarabb így. Még egy kis kitérő... S Péteren, az Edelényi elágazásból,,, totál szemből,,, totál unott,érdektelen pofával másztak ki elém. Hát, így nézzem én a buzinak a tükrét, mikor előzném, hogy észrevegyen. Tudja,látja, hogy ott vagyok, de szarik rá(m).
Jó de az valahol érthető hogy ha felharákol valamit, ami túl rágós neki vagy egyszerűen csak nem ízlik akkor azt nem fogja lenyelni. Esetleg túl nagy ahhoz hogy egyben lecsússzon elharapni meg nem bírja. Annyira meg nem paraszt hogy a kesztyűtartóba tegye, hát kirakta az ablakon.
ablakmosót én is kaptam már sokszor, motorozás közben meg mondjuk nem köptek, de leborítottak egyszer egy flakon vízzel (direk). Csak úgy simán egyszer leköpött egy évfolyamtársam, egy tuskó fasz, de azt meg is vertem érte, olyan ideg belémjött, pedig jónagy volt. Pusztuljon meg.
Nekem rendszeresen telespriccolják a pofám ablakmosóval. Nem finom.
Meddig tartana belenézni a tükörbe és ha motoros jön, fél perccel később, mikor már nincs ott, na akkor lemosni az ablakot? Persze kovászos időben érthető ha mossa, de többnyire pont nem akkor vereti, hanem csak azt a két bogarat kell letörölni ami az utóbbi egy percben mállott szét a szélvédőjén ebben a csuda napsütéses időben. Ráadásul jó bő lével öblögetve.
Attól függ mit nevezünk annak. Állandó mágnes által gerjed feszültség a tekercsekben. De olyan szabályozható feszültséggel történő gerjesztés, mint generátornál vagy dinamónál (bár ennél van öngerjesztés is) na olyan a mociknál nem nagyon van. Leszámítva azokat a régebbi vasakat amiken autógenerátor-szerű cuccos van.
Végül is nem a szó szoros értelmében, de nem a bunkó parasztján múlott. Utolérem az autót, elkezdem előzni, a baromfejű bölényeszű meg kiküld egy nagy turhát a leengedett ablakon. Kis korrekció, és nem talált el. Gyanítom, nem direkt volt, de azért nebasszmááá....
Fenyőléc, alá T alakban másik élére állított fenyőléc darabot szögelsz-csavarozol vagy bármi más módon rögzítesz, akár laminálhatod is felőlem műgyantával, a végein szögben elvágva (hogy le tudd tenni a földre és a futóra) és egy viszonylag vékony deszka sem törik el!
Nem lettem volan rest vissza öltözni.