Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogy mik vannak!
Gondolom nem motorral közlekedtek mert azt kiszúrnám. Azt hogy milyen autóval azt meg teljesen feleslegesen írod meg, motoron ülve gyakorlatilag nem jutnak el olyan infok az agyamba hogy szemből jött egy piros szutyokiszvift és villogott, na az én voltam nem ismertél meg?
Ötleteltem.De most miért veszed el Kaszás kedvét? Amúgy ha megnyered a licitet,nem tud vele mit kezdeni,és el kell küldeni-e Csak a postadíjnak nem örülne senki.
Ímélemre nem tudnál nyomni valami áracskát? Meg majd kikeresem azt a hsz-t,ahol leírtad a számod.
És az oil az ásványi alapú,vagy full kémiai?
Abból a 60-ból az egyik én vagyok!
Alkatrészben utazunk, nem fuvarszervezésben.
Most így hirtelen abba az irányba nemzetköziző vásárlónk nem jut eszembe.
A licit végéig is van 4 nap,az meg sok idő.. Nagyon felszaladhat az ára. Eddig nézték 60-an.
Miért,nem vagy olyan messze. Rider lehet,hogy még a fuvart is el tudná intézni neked.
köszi,már meg volt... mikor megírtam ,hogy magyar ,azt mondta szó se lehet róla....
Milyen infó? Az ebay-en történő vásárlásról? Kell csinálni egy virtuális PayPal számlát,és csak arról tudsz utalni. (vagy a rendes kártyával,de inkább a virtuális számla) + regisztrálni a rendes elérhetőségeiddel. Durván ennyi.
"Bei Rückfragen:

Bitte Mailen oder 015114440061 Anrufen." Elvileg ez a száma
A hirdetésben nincs benne,hogy nem küldi el határon túlra.
Szerintem De kérdezz tőle ott alul.
Totál így vagyok az Aprilia-val..
http://cgi.ebay.de/Malaguti-Ma...
tud valaki segíteni?
infó kéne...
nyugi, én még az éven kb 5km-t motoroztam. múltor felb*szott és bent áll azóta a garázsban. el kéne adni és hozni valami mást, mert erre én már nem akarok költeni. akkor inkább hozok valami kis pöcsköszörű 50-80ccm-es mákdarálót, azzal nem kell parázni a rendőröktől sem, aztán ha eljön egyszer az a csodálatos nap, mikor végre pénz is jön a kezembe és nem csak megy el belőle, jöhet a nagymotor jogsi és a rendszám
Sokszor látlak, általában az Arnóti körforgó körül mellőzzük el egymást. Te akkor mész melóba, mi meg akkor jövünk be, vagy melózni megyek a házhoz, vagy cuccolni, és utána megyek vissza Debrecenbe.
Valószínűleg Hondából pár százszor többet adtak el így elég könnyű hozzá fórumot találni. Annyira ne bánd hogy nincs hozzá, ott a service manual, elég részletes, bár vannak benne hiányosságok. Annál több és értelmesebb javítási tanácsot úgyse tud adni senki.
Toplite (made by Yusasa) és Banner van a repertoárban.
Merre jártál hogy láttál?
Tegnap reggel igazi élvezetes motoros idő volt mert:
Nem voltak bogarak
Nem izzadtam bele a ruhába
Ha megszomjaztam csak kinyitottam a plexit
na ja,csak hiányzik a fórúm,a szaktanácsa dás+alkatrészből se vagyok úgy elengedve mint a hondából..(ennyiből bánom..)
naná. a szerencsétlen fajtámat már nekem is.
Amúúúgy láttalak reggel motorraázni.
Te milyen fajta akksit tudnál szerezni? Azt még nem néztem,csak a Suzukiba.
Én a saru lehúzkodására gondoltam. Az akku ha nagyjából oda való, nagyjából a gyárinak megfelelő kapacitású, abból nagy baj nem lehet.
A fizikai mérete nem volt megfelelő,és a saru se illett rá. De 12v 8ah. Motor akksi,nem kocsi,csak nem gyári. Beült,meg minden,csak a szélessége nem volt elég.
Hát ezek szerint nem és nem is kéne erőltetni. Gondolom nem örülnél ha egy hasonlóan meggondolatlan mutatvány miatt mondjuk fesszabályzó cserével kéne kezdened vagy a CDI egység inkább elhalálozna egy feszültségtüske miatt.