Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt hittem,hogy úgy is menni fog,ha leszedem az akksit. Még nem vettem bele,és egy régit találtam,ami nem illett oda. Végülis sikerült kipróbálni.
Lehet hogy csak valami védelem. Az akku pufferként is működik, nemcsak energiatárolóként. A mocik áramfejlesztőjének nem sok köze van az autókéhoz. Persze vannak olyan régebbi vasak ahol hagyományos autós generátorok töltenek, de az újabb gépeken nem ez a jellemző.
Sztem ha ezt szépen megcsináltatod, tökéletesen meg fog felelni arra amire neked kell. Aki kipróbálja egy hosszabb, nem háztömbkerülős úton, az fogja értékelni a pozitívumait még akkor is ha neki nem ez a moci a szíve csücske.
Chopperes üléspozíció és kényelem, sporttúra dönthetőséggel szél és esővédelemmel és egyszerű kezelhetőséggel. Lassan tán már a váltás hiánya se tűnik fel neked se.
Szerinted az nagyon sokat jelent,hogy a moci nem megy akksi nélkül? Beindítom akksival,lehúzom a sarut,és egyből leáll..
Nono!
A pöcsköszörú japó robeszokban például Minarelli blokk van. Arra se vennék mérget így nagy hirtelen hogy a saját Majestym blokkja is nem Minarelli erőforrás, akad pár olasz és tán még oözsó moci is ezzel a 250-es "lóerőgyárral" ami ugye OLASZ és nem japán.
Mechanikusan az olaszok JÓK! Nagyon is jók! A fhanszia csigazabáló köcsögök is jókat alkotnak mechanikus téren. De egy tekercsből egy kondiból és egy tetves megszakítóból álló gyújtást is képesek megbízhatatlanra csinálni, szóval van ami nem megy nekik.
mid is van ? suzuki? huzzuk ki?
Enyémre is költhetsz
Mert az idei év úgy köszöntött ránk, hogy mindenkiből űberfrankó motoros lett...
1. a mejesty blokkban jobban bíznék(japó) és könnyebb beszerezni..
2. a hondám eleje sérült volt ezért váltam meg tőle (tud róla a vevő)
3. bárki belenyúlhat
4. ez qrva kényelmes , főleg most ,hogy szarrá ment a bokám
5. mondtam,hogy ,olyat keresek amit ,majd az asszony is tud használni
6.szeretek költeni motorra...)))))
7. ezzel csak az a baj,hogy nincs róla fórúm, infó..(((
Mindenkinek megvan a maga mumusa, van akinek több is.
Ja......Hamarabb nem jutott eszedbe?
Most májusban lett volna de érdeklődés hiányában elmaradt.
Az idén valahogy nem volt annyira népszerű mint tavaly.
ó nekem ez lételemem. a szar motorok
Szevasztok!
Miskolcon lesz valamikor vezetéstechnikai tréning?
Jól néz ki. Igazi szabadidőmotornak tűnik. Nekem is voltak ilyenek. De ma már örülök hogy elmúlt az az idő és csak felülök, nyomom a gombot és megyek és haza is hoz. Nem hiányzik melóba menet előtt a vajon fog indulni vagy nem és elkések játék.
NA NE MONDD

Gondolom ha nagy betűvel oda lett volna írva a Madisonra hogy bazze ez olyan szar állapotban van motorikusan hogy a kartergázzal föltermeli a légszűrőbe az olajat, nemigen cserélte volna el ez a jóember. Csak nem volt neki nyilvánvaló hogy szar, nem volt viszonyítási alapja, nem volt előzetesen átvizsgálva jó alaposan a gép, így most szépen megint bevette tövig a nagy bránert.
Bármelyikünk járhat így használt autó/motor megvételekor.
Attól függ mennyi van
A pénz azért van, hogy elköltsük, nem a vitrinbe nézegetni
Viszont ha elköltöd és nincs akkor a kenyér-víz kombináció nem olyan jó, tapasztalat
De kibaszott nagy élménnyel leszel gazdagabb.....ki hogy...nekem megéri...még sosem hagytam ki.....Akkor Tokajra sem jössz bakker?
Bezony és láttam elhajolni is
3 hétig dolgozzak azért hogy 3 nap alatt elbasszam ? amikor élni nincs pénz? MAGYARORSZÁG napról napra jobban élünk