Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is énekelgették az embereim. Nagyon meg bírt hatni.
Egyik munkás játszotta le a gyárban, nekem meg most eszembe jutott erről a főnökös témáról
Estét mindenkinek!
Szeretnék kérni egy szívességet valakitől aki miskolci. Ha mostanában járna valaki az Aprilia szalonban, megnézné nekem a Tuono 125-öst? Egyik haverom mondta hogy van bent egy 290-ért. Valaki nem jár arra mostanság?
Ádám! Egy világ omlott össze bennem. Te ilyeneket hallgatsz? . . .
Ide nem írkál senki Újhelyről,szóval gyanús,hogy innen megtudnád, ki volt...
Klónoztasd magad reggelig, aztán a gyenge utánzat majd eltrécsel a főnökkel.
basszus , engem + a családomat nagyon érdekelne..DE ,HOLNAP JÖN A FŐNÖKÖM PROTOKOLL JELLEGÚ BETEG LÁTOGATÁSRA...csak azt nem tudom mikor...
Ki volt ma fekete sportmotorral az ujhelyi teszko elott este 7 korul? Azt a motort meg1x latni akarom, nice, nagyon nice.
Végre megoldódni látszik a piros motor főtengelymizzériája is, úgyhogy lassan jönnek hozzá a cumók.
Vissza kérdezett h milyen gumi... 120-asO02]
ÁÁÁ mekkora FAIL
Amúgy jót beszélgettetek? .
70/7760185... No, ez a Papp Zoli száma. Az előzőt ne nagyon hívkáljátok, mert vadász, és seggbelövi, aki motorgumiért fogja b@sztatni...
Ez nem az övé
Holnap de. 9-től Favágóverseny lesz az Ómassai úton a "Mókusodúnál". Ha esetleg valakit érdekel innen a dolog.
Szemem a pályán. .
Ez gyors volt, köszönöm.
70/4260325... Papp Zoltán.
Zolibácsi! Írd már meg a ez edelényi gumis druszád számát légyszíves.
Esetleg valami teherautós boltban? Tán még ilyen helyen dolgozó ismerősöd is akad.
Hello.
Hol kapok olcsón spanifert? Olyan rögzítő kellene,aminek a végén kampó van. Tudjátok.. Trélerhez csak azzal tudok rögzíteni. Obin és Tescon kívül,valahol nincs leárazás?