Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is örülök mert nekem is 4 liter körül fogyaszt a gépállat 100-110 körüli túratempóban. Ezt a tulajdonságát különösen komálom főleg ilyen benzinárak mellett.
Jaa, az más, akkor énis örülnék, azthittem 100-on 6.
Te meg nem tudol feltenni oldaldobozt bibibííí! Meg tanktáskát senemse!
Azzal együtt nekem nagyobb a tárolókapacitás bibibííí!
Nem baj ,de ebbe tudok pakolni is ,nem úgy mint ti....
Meg mellé bevág egy fél liter olajat is. Mint RGW-nek, csak annál ugye ez az üzemszerű.
A csapat ott állt még a már felállított motor mellett, a sérült és a rendőrök már nem voltak sehol mikor mi elmentünk mellettük.
Ma mi is mentünk a zasszonnyal egy Mc-Ftárkány-Szilvásvárad-Miskolc karikát, már nagyon kellett.
A zasszony néha sipákolt hogy leér a cipője, de megint megkapta hogy az enyém is és mégse sipákolok és panaszkodott valami hányingerre is hogy el van ő már szokva ettől, de Tárkányig csak megszokta. És asszem megvan egy évadnyitó/évadzáró (majd még kiderül melyiknek szervezem be) célja is.
miafasz?
Termosz!
Remélem nem nézted hülyének ma Korláton az előtted haladó fekete autóst, hogy intett neked mikor mögötte haladtál, aztán megelőzted és intett neked, mert én voltam
KB 4LITER/100KM
Igen 6liter 150km alatt))
6 lityit bever?
Kb 150km + 70-80km/h átlag= 6l benya
Szakáld -nyékládháza(telitank)-miskolc -bodrogkeresztúr-tokaj-tiszatardos-tiszalök-tiszavasvári-polgár- tiszaújváros(tankolás+mosás+ásványvíz=2500ft)))-szakáld
Első túrám képekben..
TDM
BASSZA MEG AZ A JÓ QRVA ....,MÁR MEGINT! BASSSZÁTOK + HÁT VIGYÁZZATOK, MÁR MAGATOKRA!

http://www.boon.hu/miskolc/fel...
Miért mentő? hova rakja a pácienst?
defibilátor biztos van benne... legalábbis ki lehet ütni vele a parasztott ,az biztos))))
Legközelebb egy MIG vadászgépre raknak egy villogót?
Laci! Ma reggelre meg akartam venni a simsonod 15ezerért
De a kívétel erősíti a szabályt..!
nagyon tetsztik! de nekem a sógorom a FŐNÖKÖM !))
Na ez szuper:) Lehet, hogy soproni:D