Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

70-es
Mééé motoroztam a motorral jobb lett volna? Felejtsd el a 70 éveket
háá az ocsmányirodában :D
kolontáron szétfolyt az alu amiből nyomni kellett volna vót is nagy gebasz, nem hallottad?
mer eddíg hol volt a rendszám?
hát nem tudom az éjjeli őr hogy fizet, én arra gondoltam. miért te mire?
lehet. pedig tuti lenne pííz benzinre
van ötletem éccakai munkára, de tuti nem díjaznád
nem bánnám én azt se, csak legyen valami szar, ha más nem labor után estére... Valamit muszáj lesz, mert éhenhal az SV
Azigen !

pizzafutárkodjál éjszaka suli után
háttyó lenne nekem az is ha nincs más csak most szarság van, mert nem is nagyon fogok tudni dolgozni, mert benn kell lenni nyáron laborozni (szakdoga miatt)
mekdánolc , evri tájm a gúd táááájm

nekem ilyen a hűtőház, szar de ha nincs más oda megyek. kb olyan köcsög hely mint a meki. de legalább nincs meleg
hát nekem se sok maradt... de legalább már rencccámom van Aztán amennyi lesz, annyit megyek majd. Mellesleg meg továbbra is keresem az álommelót xD
én meg vagy 3 óra mulva hazalépek pénteken vagy szombaton lemegyünk a spanommal jászboldogházára. 6 hét 1700 km két hét mulva meg letámasztom a vasat egy félé vre mert elvertem minden pénzem
pénteken mocizok
há láttam lájkóóótad is nem? röhögtem azon.. de én má nem lepődök meg .. a nevemet is MociLaci -ra fogom változtani
pont tegnap néztem valamelyik szaron, h szabadidős elfoglaltság, és az istennek se találtam, h motorozás.... mire megláttam, hogy úgy van kinn, mint "moci" (amire kapásból mozit olvastam) .......
MOCI
Igen,és mire meglátod a fa mögött.. Hagyd már.. Még nem is motoroztam a mocival,de már most le kéne cserélni valami naked-ra vagy supermotora Ezek az utak..
Szemem,mint a vakondé.
És az életünkből ellopott perceket, majd idővel órákat, napokat ki adja vissza? KÖCSÖGÖK!
Kirak elé egy 15 Km/h-s korlátozást és Voila!
Vhol ott :)
Az a poén,hogy a motorosok miatt nem lehetne kirakni a sebességcsökkentőket,mivel megdobja a motort,és ezáltal veszélyes (Mátrában emiatt nem raknak ki..). Volt erről egy riport.

Oké Rider. Agip vagy Repce van a kínálatban.
Kinek mi adatik... Én meg reggeltől este 7-kor másztam ki a traktorom alól halál fáradtan... (de kész lett ) Ez a kép a hosszú egyenesben készült,Hollós alatt, a volt fakitermelés mellett, lefelében... Ugyeee?