háttyó lenne nekem az is ha nincs más csak most szarság van, mert nem is nagyon fogok tudni dolgozni, mert benn kell lenni nyáron laborozni (szakdoga miatt)
én meg vagy 3 óra mulva hazalépek pénteken vagy szombaton lemegyünk a spanommal jászboldogházára. 6 hét 1700 km két hét mulva meg letámasztom a vasat egy félé vre mert elvertem minden pénzem
pont tegnap néztem valamelyik szaron, h szabadidős elfoglaltság, és az istennek se találtam, h motorozás.... mire megláttam, hogy úgy van kinn, mint "moci" (amire kapásból mozit olvastam) .......
Igen,és mire meglátod a fa mögött.. Hagyd már.. Még nem is motoroztam a mocival,de már most le kéne cserélni valami naked-ra vagy supermotora Ezek az utak..
Az a poén,hogy a motorosok miatt nem lehetne kirakni a sebességcsökkentőket,mivel megdobja a motort,és ezáltal veszélyes (Mátrában emiatt nem raknak ki..). Volt erről egy riport.
Kinek mi adatik... Én meg reggeltől este 7-kor másztam ki a traktorom alól halál fáradtan... (de kész lett ) Ez a kép a hosszú egyenesben készült,Hollós alatt, a volt fakitermelés mellett, lefelében... Ugyeee?
pizzafutárkodjál éjszaka suli után
nekem ilyen a hűtőház, szar de ha nincs más oda megyek. kb olyan köcsög hely mint a meki. de legalább nincs meleg
Oké Rider. Agip vagy Repce van a kínálatban.