Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali.Hejőkeresztútban lakik a volt osztálytársam, ő motorokat hoz be HEGEDŰS EDE ,van amit alkatrésznek.. egy telcsit megér:0670/2744085
vagy:

név: lindus
megye/város: Tiszaújváros
mobil: 06-70-336-9705

ők pedig főleg alkatrészt hozz be,pl tükör 5000ft/pár !
Itt vagyunk ne! Egy CBR 900-zal már én is kiegyeznék így inkognitóilag
csááá na megvagy
Hali. Inkognitóban voltam mint rgvzoli
oké, köszike :P
Polgárdi motorbontó, Nagykőrösmotor, ezeknek nézz még rá valami oldalukra.
Sugómotorban már próbáltuk, de nincs :(
igazából nekem nem sima bolha kell, hanem a tank alatti anya csavarhoz gumi bolha, vagyis valami olyasmi, na most lehet, hogy olyan okosságot írtam, hogy csuhaj :) csináltam róla képet, de jelenleg most nincs nálam, és így nem is tudom körbe írni :( se megmutatni, hogy mi is kell nekem. :(
De azért köszi, hogy segítettél, segítettetek pár ötlettel! :)
én igen a multkori fagyos csigamenésen apámék pont fát vágtak egész nap.. mondom fontos dolgom van
Autós boltban próbáltad?
Okés, ha majd a "főnökék" is úgy gondolják, mondom nekik
eehhhh
Neszójááábeeeee én nem szoktam kihúzna magam az ilyenek alól sem soha!
szerintem annyi van belőle, annyit lehet venni így akciósan.. gondolom én.. és a nitro sisak kurvajó áron van.
nahát, érdekes dolog ez a " munkának" hívott valami
hajbavaló van nekem egy pár
Ezért nem kell nagy állat motort vennem, ezek a kis vackok is elvonaglanak nemes testem minden dekája alatt.
Mondhatnám, Lyukóvölgyben, de inkább nézz utána az alkatrész fórumon van egy két motorbontós is. Pl Sugómotor...
most se vagy sokkal nehezebb...))))
No azért motorfűrésszel már jóval könnyebb itt "arcoskodni" nekem is. A bazi nagy fát meg szedessétek ki Zével,neki megvan a hozzá való szerkója, és szerintem gond nélkül megoldja nektek.
Sziasztok!
Nekem egy kis segítség kéne.
Honda Cbr 954 rr-hez keresnék bolhát, tud valaki esetleg segíteni, hogy hol lehet beszerezni?
Na igen.
Mindenesetre emlegettelek anyának, h biztos körberöhögnél, mit meg szerencsétlenkedtem vele Kis szar fűrésszel
De az a bazi nagy fa még mindig kérdéses, hogy hogy lesz kiszedve onnan.
Tudod, én sem voltam olyan ""nagy favágó"", amikor 14 évesen faterral kellett kijárni az erdőre a téli tüzelőt összeszedni. Természetesen nagy keresztvágó fűrésszel. Fater akkoriban ereje teljében lévő bányász volt, én meg egy nyikhaj 40 kilós gyerek. Két fát kimuzsikáltunk, azt se tudtam, hová lett a kezem. És az egész nap azt a b@szott nagy fogú fűrészt kellett cibálni. Ha valaki akkor nekem azt mondja, hogy te hülye, 20-30 év múlva ebből fogsz élni, hát azt 66-szor körbe röhögtem volna. És erre tessék... Nem tudni, mit hoz az élet, de bármit is szab ki ránk, menni kell tovább, tenni a dolgunkat, bármi is legyen az...
Huu amúgy te jó ég milyen nehéz a favágás Vasnap ki kellett vágnom egy fél tiszafát meg egy tuját meg egy pár bokrot, kisfát megmakkantam Ja meg egész nap törmeléket hordtam két vödörrel. Fáj a hátam meg a vállam rendesen Tökjó Legalább érzem, hogy van
Na tessék

Mondjuk nem gond, fára mászni is szeretek
vissza a gyökerekhez Remélem legközelebb nem azt találja ki, h fáról fára kell elugrálni Ongára
A végén visszagörbül, és felmászik a fára. Vagy mi jöhet még?