Sugómotorban már próbáltuk, de nincs :(
igazából nekem nem sima bolha kell, hanem a tank alatti anya csavarhoz gumi bolha, vagyis valami olyasmi, na most lehet, hogy olyan okosságot írtam, hogy csuhaj :) csináltam róla képet, de jelenleg most nincs nálam, és így nem is tudom körbe írni :( se megmutatni, hogy mi is kell nekem. :(
De azért köszi, hogy segítettél, segítettetek pár ötlettel! :)
No azért motorfűrésszel már jóval könnyebb itt "arcoskodni" nekem is. A bazi nagy fát meg szedessétek ki Zével,neki megvan a hozzá való szerkója, és szerintem gond nélkül megoldja nektek.
Na igen.
Mindenesetre emlegettelek anyának, h biztos körberöhögnél, mit meg szerencsétlenkedtem vele Kis szar fűrésszel
De az a bazi nagy fa még mindig kérdéses, hogy hogy lesz kiszedve onnan.
Tudod, én sem voltam olyan ""nagy favágó"", amikor 14 évesen faterral kellett kijárni az erdőre a téli tüzelőt összeszedni. Természetesen nagy keresztvágó fűrésszel. Fater akkoriban ereje teljében lévő bányász volt, én meg egy nyikhaj 40 kilós gyerek. Két fát kimuzsikáltunk, azt se tudtam, hová lett a kezem. És az egész nap azt a b@szott nagy fogú fűrészt kellett cibálni. Ha valaki akkor nekem azt mondja, hogy te hülye, 20-30 év múlva ebből fogsz élni, hát azt 66-szor körbe röhögtem volna. És erre tessék... Nem tudni, mit hoz az élet, de bármit is szab ki ránk, menni kell tovább, tenni a dolgunkat, bármi is legyen az...
Huu amúgy te jó ég milyen nehéz a favágás Vasnap ki kellett vágnom egy fél tiszafát meg egy tuját meg egy pár bokrot, kisfát megmakkantam Ja meg egész nap törmeléket hordtam két vödörrel. Fáj a hátam meg a vállam rendesen Tökjó Legalább érzem, hogy van
vagy:
név: lindus
megye/város: Tiszaújváros
mobil: 06-70-336-9705
ők pedig főleg alkatrészt hozz be,pl tükör 5000ft/pár !