Teljesítményadó: 300 Ft/KW És mi volt az a vagyonadó? Súlyadó is biztos van egy tizes.. Az AF1-re volt 17/év a biztosításom Ne kérdezd,miért,én se tudom.. Pár ezerrel volt drágább az alapnál(2-3),és ha megmurderolok,anyámék kapnak 3 millát..
Ahhoz képest,hogy nem pályán jöttünk,és a pályás az annyi,mint a vonat.. 915 + 140 ergo 1055,én tavaly ennyiért mentem.Vagy 1050,de tuti 1100 alatt. Ma meg nem a pályán jöttünk,csak sima gyorsjárat akart lenni,2:15 a menetidő,és 1080-at kért. Emeltek volna?
1080 az ótópályás, 915 a sima. De tuti fognak emelni a közeljövőben. Cucc nekem nem gáz, én sztem simán beférek egy hátizsákba meg a kis tanktáskába. Csak mert majd fogok én is bejönni motorral, aztán na, ha ugyanakkor, akkor majd tárgyalhatnánk. Debbe úgyis unalmas menni a sok egyenesen. Én akkor se tudom ki vagy. Volt a srác keresztúrból, őt már rég ismerem, vele vezettem. Volt még egy, ő megbukott rutinon, meg volt egy akivel forgalomban vizsgáztam, ő vette meg a kék kawát, amit néztem én is. Én másra nem emlékszek :D
nem azért kérdeztem csak hogy az újabb 600asok már menyivel erősebbek mint az enyim enyém 100 le de így kipufogórendszerrel meg légszűrővel talán a 101 megvan ..
Ó nem,majd gyaloglok.. Épp ma csodálkoztam rá,hogy 1080 volt a buszjegy Motorral meg,ha nem tépem annyira! 5-6 liter.. és akkor elvagyok 1500-ból. Akkor 3e oda-vissza. És szerintem hamarabb is leérek,mint a busz. A csomagról ne kérdezz semmit Vagy bedobom a busz aljába,vagy valakit megkérek,hogy hozza.. Vagy betuszkolok mindent egy hátizsákba Azaz ördögszarvas bukó igen ismerős
Egy voltam a sok közül Természetesen GS-el. Nekem Robi nem merné odaadni a Hondáját :DDDDDDD Ráadásul nem tudom mivolt a GS-el,mert lefulladt egy párszor...
amerikában van egy budipapír szerű a4es lap( itt van egy a falon ). mind a két fél megírja, olyan mint itt az adás vételi oszt cső mehetsz a picsába.. nincs túl ragozva meg nem kell napokig rohangálni...
Adee,mondtam,hogy kis számot írj De köszi a kalkulátort