Én is.. Általában beértem a többieket.. 1-es pályán is felváltottam vagy 4-ig,fordulónál vissza egybe,és alapjáraton hagytam,végefelé még kicsit húztam volna rá a gázt is :D Meg megsúgták,hogy hülye vagyok,mert az első pár nap fordulóban első féket használtam.. De nekem így is ment Utána fék se kellett. Nekem is tavaly volt,utolsó vizsgán voltam,novemberben.. Majd lefagytam
Én szerettem a GS-t mikor tanuló voltam tavaj A végén már úgy kentem lendületből a köröket mint a japók ezeken az ügyességi izéken. Próbáltam rávenni a többieket, hogy a 2-es kört csináljuk időre, ne nem sikerült.
Nem láttam,ez volt a baj. Csúsztattam a kuplungot,meg valamiért,nem tudom,miért néztem a azt a műanyag sapit,amiből építették a pályát Máig nem mondom meg,mivolt velem. Ja meg akkor vezettem először a csizmámba a mocit.
Ha a határ mellett lakik,és valami NSR-je van,akkor tudom,ki ő. Amúgy nem De köszi az infót,lehet,hogy érint majd a téma,ha olyan jó,meg olcsó. Amúgy gixxerre a matrica valami 8 körül van.. Meg az enyém gyárilag ilyen szürkés lenne,azt meg nem biztos,hogy akarom. Ráadásul a ruhám is kék-fekete-fehér.
én voltam úgy talán egyszer rutinon, hogy lapos üvegből toltuk a göncit.. esett a havas esső igen hideg volt.. mondta az oktató nem zavarja őt csak ne lássa
Nem nekem szólt de én tudok. Régóta érdeklődök minden felé , mert van egy régi CBR 600 F1 amit le kéne fújni. Mindenki 70-80 ezerről beszélt, de itt a szomszéd faluban lakik egy festő gyerek, airbrushol (vagy hogykell írni ) tudok képet is mutatni, nagyon szépen dolgozik. Na ő megcsinálja az EGÉSZ motort, úgy hogy ők legyártják a matricákat, felragasztják lelakkozzák, 40 azaz NEGYVENEZERÉRT. ennyiért szóba sem álltak velem sehol.
Ha elkészül tolok fel képeket. 1 hét alatt megcsinálja kb. Nekem ez kicsit baráti ár, de amugy sem lehet sokkal drágább. Amikor ott voltam törött 600 RR fejidomot fújt le, én nem mondom meg hogy az festve volt. ha érdekel meg beszélem vele.. mert mint mondtam itt lakik nem messze miskolctól ez kb 60 km de miskolcon is szoktak dolgozni meg pesten is, szerintem ez nem akadály..
Olcsó festést tudsz valamerre? Mert nagyon nem páááássszolnak az idomok a motoromon.. A tank meg a fejidom stimm,gyári,de a többi matt szürke.. Nekem öö.. Hegymegi Csabát ajánlották régebben ( Mc-ről kifelé,az Auchan felé van egy Merci szalon,ott a kereszteződésben lefelé van a műhely,a szalon után) De fogalmam sincs,mennyiért dologzik. Apriliát körbefújta volna 25-ért,azt hiszem.Oldalidom,farokidom,tank,fejidom és talán a sárvédőket is.
Ez lehet,kicsit homis,vagy valami,de nagyon jóó link Lefújjuk ilyenre ketten egy rekesz sör mellett,na?
Jaa,akkor tudom,ki vagy Csak összeállt a kép Bicajjal voltatok egyszer-kétszer,hugod alacsonyabb,fekete,vagy ilyesmi. Hát igen-igen,az a lány .. Viccelek De-de,te voltál az SV-s Bocsesz,valahogy nem így rémlettél. Sőt,nem rémlettél,annyira emlékeztem,hogy lány.
Így is mindig mondta, h nem való nekem a motorozás
Ha elkészül tolok fel képeket. 1 hét alatt megcsinálja kb. Nekem ez kicsit baráti ár, de amugy sem lehet sokkal drágább. Amikor ott voltam törött 600 RR fejidomot fújt le, én nem mondom meg hogy az festve volt. ha érdekel meg beszélem vele.. mert mint mondtam itt lakik nem messze miskolctól ez kb 60 km de miskolcon is szoktak dolgozni meg pesten is, szerintem ez nem akadály..
Ez lehet,kicsit homis,vagy valami,de nagyon jóó link Lefújjuk ilyenre ketten egy rekesz sör mellett,na?
KONA