Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KERESD A HIBÁT
Na Norbi majd mi akkor fojtatjuk

az eset után kaptam valami cucot de elhagytam, azóta ha gáz van keresek gyorsan orvost mert amúgy baj lesz

Na bye.
Ezzel én is így vagyok bakker....hordom magammal a ca injekciót...meg a Diadresont....akár mi hiba lenne
jóóó nem írok semmit és akkor nem kell itt olvasgatni nameg akkor én is tudok aludni
bezzeg ők
ja de most télleg koccolok,mert holnap két olyanból vizsgázok, amikből már buktam,és mindkettő utolsó időpont úgyh

adottságaimból ítélve nem hiszem, h én bármit is meg tudnék folytani
minden éjszaka csak meg oldjuk hogy ne sikerüljön tanulnod, inkább nagyüzemben nyomjuk ki magunkból a hülyeséget
töriből világ életemben csak puskából éltem. valahogy szóban sose mentem ki felelni
meg kellett volna fojtani a két tesóval
pföjjjj ez ciki !
háálistennek én nem vagyok rá allergiás, de így is gyűlölöm őket.
Főleg ha motorozás közben város közepén mar meg...
Egyszer nyakamba szúrt olyat, lezsibbadt a fél oldalam.
Egyszer meg ki volt cipzárazva a kabátom, beszállt, bement melltartómba és hátamig körbe végigcsípett. Na azt igazán díjaztam.
töriből megbuktam félévkor .
mondom ANYÁD öszekapartam magam 4 esre. de év végén csak kettest adott a faszfej mert nem hitte el hogy ezt egyedül véghez vittem nem is mert szétpuskáztam az agyam. de akkor is
multkor hivom apám mondom csőő ugorj már haza
minek?
be kéne vinni az ügyeletbe mert szerintem allergiás vagyok a darázs csípésre.
miből gondolod?

megcsípett egy darázs és nem ismertem meg magam a tükörbe meg már alig birok járni meg beszélni
meg már ráz az hideg meg a meleg meg minden

szép élmény volt ez is , azóta vigyázok a darazsakkal

és a lényeg: méhészet van a kert végén.
nyáron kocsimosáskor az életemért küzdök
olyat többször is csináltam. szintén töri (kedvenc vóótt ) könyvemben összemosódott az egyik törvényhez a forrás amit fel kellett volna olvasnom
nekem egyszer szilenciumon csorgott a nyálam úgy aludtam könyökölve koliba
ja csak kicsit kintebb
Eccer meg az arcom vagdostam be Duplatörit szünettel együtt végigaludtam a füzet spirálján
annak nem ott van a heje eredetileg is valahol a fej körNYÉKén ( )?

Nekem csak a szemüvegem állt bele a fejembe. No de az már vagy 3x.
egyszer beleállt a kapa a fejembe véletlenül. fogtam a fejem már véres volt a tenyerem, mondom így nem ülök kocsiba összevérezem a kormányt, besétáltam az ügyeletbe lassacskán végig a falun, fogtam a fejem de haverom felvett, kérdi hovamégy? mutatoma véres tenyerem áá mondom csak az ügyeletbe. gyere beviszlek , utánna megiszunk valamit ...
kihúztál vóóóna pár drótot, és összekötöd
Akár még gombot is tehettél volna a térdedre, meg a piros on-fényt, és villogna mikor lépsz.
lehet hogy befelé is löktek csak nem láttad

TV-ből meg még a képcső is kiesett. nem volt ott senki ha lábam reccsen szarba vagyok
ha láttam volna én is összesek.. a röhögéstől...
Mikor én estem bele egy tüskésbozótos lyukba rövidgatya-pólóban, és lezártam magam a biciklimmel, akkor engem se húúztak ki
Kiröhögtök oszt majdnem megdögöltem, vagy legalábbis azt hittem először eltört a lábam
Itt mééé nem lehet "lájkolni"?