Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pihent agyért nem kell a szomszédba menni...
én BRITT vagyok csak titkoltam, ésm ivel ilyen messze lakom ingyen lesz a benzin
TYÚKÓL HD
Öcsééém! Ez az ország mármár nem is a földön van.
Beszélj a saját nevedben! Én fitt maradtam...
Viszont,ha egyenes környéken lakik az ürge, jobb,ha van mi mögé elbújni,mert 150-160 fölött a Wolfon már majd letörik a fejem. Bááár,nem biztos,hogy így akar járni vele...
tudod ez a mi bajunk,megöregedtünk és már csak a nyálunkat csorgassuk az ilyen kis csjok útán..)))BEZZEG A NI IDÖNKBEN.....!
Ezért is írtam, hogy nagyjából. Most az a 20-30km/h ide vagy oda. Különben is nem hinném hogy a 250 sor 4 kategória csak a végsebessége miatt szerethető. Szerintem a választás bandit vagy zxr között ne a 30km/h-ás végsebesség különbözeten vagy a 6 lóerő különbségen legyen.
Még szerencse.
Áááá, nekem most pont jó, itt megállok
Mit tudjunk tenni,, ez már a korral jár... No ezt tudja meg, hogy a háta mögött kidumáljuk.
Pedig volt rajta v 3 nadrág XD XD XD
Akkor még Alexa is mintha kicsit véknyabb lett volna...
Baszdki,én meg azt hittem,ezt Ekk barátunk írta... Mondom,hova akar ez még 20 évet fiatalodni?
Jól belekeverted Szőkét.
Azért ezek a kicsi blokkok 160 fölött már nagyon szenvednek a légellenállástól,úgyhogy én a sport,és a naked kategóriát itt nem venném egy kalap alá. Van összehasonlítási alapom. A kék,idom nélküli motoromnak 185 körül van a vége,a piros,idomossal meg mentem már 215-öt is.
Ez mi?
nanana , azért nem kell szerénykedni...
csak 20 évvel lenék fiatalabb meg nem kennék ekkora alkoholista ,biztos megkörnyékeznélek..))
uhhhhhhhh x))
Nagyon nem Se szőke nem vagyok, se ilyen csini
uhh már azt hittem h a végén is téged látlak
Jaja, a bringázás jáó! Add át néki üdvözletem!
Megvagyunk
Várjuk a jó időt ezerrel
Télen csinálgattuk az SV-t, meg elterveztük, h mivel rohadt drága lesz a benzin, sokat járunk majd biciklizni is. Tavaly nyár alatt már egész megszerettem én is.
Hátha nem lesz tápostücsöklábam nyár végére
Ő vett is a télen egy országúti bájkot, épp tegnap tesztelte le SPDvel, be van zsongva tőle