Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Van egy rozsdamentes összekötő csövem és erre kellene ráhegeszteni egy anyát, amibe csavarom majd a lambda szonda végét. Vettem anyát csak az nem rozsdamentes anyagból van, Hozzá lehet hegeszteni valahogy vagy be kell szereznem rozsdamentes anyát?
Vegye meg az eredetit. Jobban kijön. kb. 2-3 ezer ha lehozza Sajópetribe, de házhoz is megyünk ami jelen esetben +2 ezer ft. itt akkor lenne érdemes ezzel foglalkozni ha az új dekni 20-30 ezerbe kerülne. üdv
van egy deklim, 3 cm kb a repedés rajta egy hegesztéssel foglalkozó vénember nem tudta meghegeszteni. a deklibe magnézium van irva .
5ezerért van új, ha ennél olcsóbban megoldjátok miskolcon megkereslek
http://www.mobilhegeszto.hupon...

ha eltört vagy elkopott és fémből van lehet érdeklődni, esztergáljuk is, borsod környékén a legjobb áron.
oks. holnap én megtámadom a kocsmát
majd holnap vagy valamikor most dolgom van pá
oks, megvagy
haverom pózol nyiregyen a CBR el
utálom a fészbuk csetet, nem szoktam fent lenni. vegyél fel msn nagymatel frímél.hu
hazudsz akkor majd jó lenne ha vmikor dumálnánk, mást nem rád írok fészbúúkon ha fent vagy, mert ha nem vesznek fel 1. helyre csak 2.ra...
én ott vagyok
Még ekkora hülyeséget....
valakinek ismerős nyír1en? úgy néz ki azt írom be 2. helyre. közlekedésmérnök...
nem számít rá se ránts
ó
Féknyom/kaparásnyom gyáááááááááááááááááááááááá!
Úúú, bázzeg, pedig szólni akartam, hogy csak 1-ig leszek! Bocs, a kurvanénikémet, már vagy harmadszor zötykölődsz be zomborra feleslegesen... legközelebb vehetnél is má valamit he.
szevassz
Mi folyik Gyöngyösön tesvéreim?
nahh jó megyek én még barátkozok a puskákkal mert gáz lesz a vizsgán! Jóélytcakát&kellemes magömlést!