Nem a kép hanem a felirat hihetetlen 3D élmény! :-D Ami közelebb van (hátad felirat) az ugye nagyobb mint a "nézel", meg a bábu is kicsit pont úgy sikerült torzra hogy jobban megnézve mintha tényleg 3D-s lenne a látvány.
De az tuti, hogy Regéc . A várat már fejből vágom annyiszor voltam/vagyok ott. Arra a képre gondolok amin ő is rajta van, nem a motor+vár! Ott szembe vele egy nagy szikla van, az amit ezen a képen mutatok! Kemény paint munkával lerajzoltam, hogy honnan készült a kép . Váralja körül nincsenek amúgy ilyen hegyek...
Viszont!
De jó helyeken jártál... Nem akarok be(l)eszólni, de van egy kép az adatlapodon Boldog-kő vár címmel. Az véletlenül nem a regéci vár? Nekem úgy tűnik . Üdv!
Nem kell ahhoz oldal, egyszer már olvastam levezetve. Ha mindenféle trükköt bevetnek 680e jött ki egy hónapra...na persze nem azt mondom, hogy mindegyik 600ból él havonta, de sokan többet "keresnek" szerintem mint pl. te is... nah, zárjuk is le, mert tényleg kimeríthetetlen téma .
Akkor nem linkelek be egy oldalt, ahol kiszámítják, hogy mennyit kap egy ilyen familia egy hónapban, különböző juttatásokból, amit ha jól használnak ki, mert akkor lehet sokan sírva fakadnánk.
Kész agyrém ami itt megy....de sztem erről felesleges megint témát nyitnunk, mert kimeríthetetlen és sajnos felesleges is
Nem értem miért kell bántani szegényeket, hisz... na midn1 hagyjuk . Most eszembe jutott egy rövid sztori, remélem nem baj, ha megosztom veletek, bár csak megint fel fogom idegesíteni magam. Van Encsen még1 suli...gladiátorképzőnek hívjuk, eléggé be van borulva arra felé. Szakmunkásképző...semmit se csinálnak...ismerek egy gyereket aki oda jár (viszonylag normális) és tőle hallottam ma a buszon ahogy beszélték. Közel 40rongyot kapnak havonta. Ösztöndíj 30e +6kajapénz... igazságtalanság amit persze már muszáj (volt) megszoknunk. Én meg örülök, ha anyáék tudják majd finanszírozni még a továbbtanulásom is a 2 tesóm után. Igaz, egyikük már dolgozik, de akkor is...
bódi csabit ismered? kalocsai béla?ivánkai petit?
De jó helyeken jártál... Nem akarok be(l)eszólni, de van egy kép az adatlapodon Boldog-kő vár címmel. Az véletlenül nem a regéci vár? Nekem úgy tűnik . Üdv!
Kész agyrém ami itt megy....de sztem erről felesleges megint témát nyitnunk, mert kimeríthetetlen és sajnos felesleges is
Sőt még a benyát se fogadom el , csak had hulljon a férgese