Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is szeretek túrázgatni gyalog is vagy 2-3napja felmentünk a sátorra (sátor hegy, 1. kép, ami egyébként domb, mert 300vmennyi méter csak, de ráragadt a hegy név ). Mi itt lakunk a tövében, nyugis környék, forgalom nincs max ha hazajön a szomszéd. Találtam két tavalyi képet.
Köszönöm Amennyire időm engedi
Az aszfalt minősége felétek jobbnak ígérkezik... a Mátra valami botrány lesz tavaszra...
A mi szép zöld hegyünk a szép szőke Elissa szép piros Gixxerjével. Tiszta nemzeti szín. Neked is BUÉK Eli! Idén vedd erre gyakrabban az irányt.
B.U.É.K. bükki szakasz
43.-ba léptem... Ezen már annyira nincs mit ünnepelni. Átadtam a stafétát,mostmár a fiaim kezdik a bulizgatást.
Volt-e italozás tegnap?
Köszönöm,Nhorbee haver! BU(jj)ÉK te beléd is.
Akkor mester, itt az ideje kevesebbet tanulni,és többet motorozni.
B.U.É.K. Zolikám!
Hja,komám, jó pap is holtig tanul. Nem mondom,hogy tudok motorozni,de hogy szeretek,az biztos. Ma megvolt az év első túrája. Kb 6km... De gyalog!
Boldog új évet!
Kicsit megkésve, de leírom pár mondatban az én évem is utánam termosz kolléga következik!
Kaptam szart meg jót is az éven. Elhoztam a pegasot, de kicsit megviselte a pénztárcámat. Tokaji tali előtt elszakadt a kuplungbowden, így csak utasként tudtam ott lenni...nagyon keveset motoroztam az éven, kb. fél doboz olaj fogyott. Egyszer sikerült beszélnem telefonon Zolival . Megvan a B-s jogsim is, elsőre átmentem mindenen kenőpénz nélkül . Ismét jeles tanulmányi eredménnyel zártam 3. gimnáziumi évem. Nyáron végre összejöttem a legeslegjobb nővel (1 év udvarlás után! ugyh nagyon megérdemlem ) még mindig együtt vagyunk, most tökéletes minden . Ez az év sem lesz könnyű...érettségi...nyelvvizsga sem ártana...továbbtanulás (reményeim szerint Miskolc) és lesz még szeptember körül egy vizsgám ahol szakdogát kell védeni, mert a gimi mellett csinálok egy okj-s tanfolyamot is... remélem nem lett túl hosszú
Még egyszer betegségmentes boldog új évet kívánok nektek, olcsóbb benzint és balesetmentes km-eket!
BUÉK! Nagyon köszönöm és viszont kívánom a jó és rossz kívánságokat is..
zoli haver a tiedet pedig különösen.
Motorozni meg muszály vagyok megtanulni ,akár még tóled is ,bár neked se megy igazán
No, akkor bulira fel!
ja,olyan vagyok mint Bendegúz az Indul a bakterház-ban túl egészséges vagyok leszámítva ezt a pár öregkori betegséget
Miért, jól vagy? Igazad van amúgy. Ritkán vetődsz erre,én meg mindig összetévesztelek valakivel . A szememmel lehet baj,vagy a fejemmel? Lucius havernak szólt a 2. rész...
a második mondatot szerintem nem nekem címezted...
BUÉK Zsolti! 2011 hozza el neked a gyógyulást, szívből kívánom!
Én nem írok erről az évről semmit. Egyszerűen útáltam,örülök,hogy vége... Semmi újat nem sikerült felmutatnom az évben,viszont legalább a már meglévő dolgaimat szinten tudtam tartani. Esetemben ez sem lebecsülendő... Idén meggyűlöltem a vizet. Fürdeni még azért fogok,nyugi Minden évben megszenvedek a portám szárazon tartásáért,idén két hétig volt száraz a ház alja, most is folyik át a víz a kazánházon,a fagy meg szép lassan szétgyalázza alattunk a kéglit. De ez a nap nem a nyavajgásé... Úgyhogy minden itt előforduló ürgének,csajszinak kívánok NAGYON BOLDOG ÚJÉVET! ÉS 5x ANNYI MOTOROZÁST,MINT AZ IDÉN! Ma este pedig bulizzatok jól!
Boldog Új Évet neked Zoli bá'-meg minden kedves motoros társamnak itt az északi-középhegységben!
"JÖVŐRE MEGTANULOK MOTOROZNI IS"... Ez aranyos...
nekem ,se a legrosszabb volt. lecseréltem a kis cbf-et egy nagy cbr-re.
volt egy szerencsés kimenetelű bukásom ,sose legyen rosszabbb. egézségem már szarabb már nem is lehetne (daganat ).januárban már pestre kell járnom ,miskolcon már nem tudnak semmit csinálni. de fel a fejjel ,élek.
ma én is inni fogok,bár nem lehetne... remélem a tavasszra teljesen kész lesz a motor, már csak festeni kell. s remélem többet fogok tudni ki járni pecázni,mert az idén alig voltam 116 alkalommal ,míg eddig minden évben legalább 250 napot voltam, igaz volt olyan év is amikor 314 alkalommal voltam a tiszán.
remélem jövőre megtanulok motorozni is...buék.
Na én ma bebaszok. Mert ennek is vége.

de végülis nem baj , nem volt olyan rossz. Csak olyan közepesen szar. Volt már rosszabb is. Jobb nem igazán.Legalább ebből az évről marad pár tárgyi emlék. Vettem motort meg dobot meg technikus lettem, van két új alvin lemez is meg mittudo...mén. legalább 70szer be voltam baszva. Tegnap is. 2011 meg még jobb lesz. Nincs fogadalom a részemről, minden jó igy ahogy van csak rosszabb ne legyen és akkor nincs baj. köszönet a pékeknek, bányászoknak , rotációs kapa készitőknek, konzervgyár tulajdonosoknak, supermotosoknak, zsiros kenyereknek, a baracknak a hűtőházban, meg a benzinnek. kétezertizenegyben elérem ( talán) a 23-at ami nem sok. de az elmult 5 év ugy elment nem is tudom mi történt. Küszköggyünk tovább, dolgozunk nyáron, meg ha kell télen is, január február itt a nyár. A ma született Szilvesztereknek elég szar lehet. De nekem se a legjobb mert másnapos vagyok. B.U.É.K

na nektek milyen volt az év?
tőle vettem a múvisztárt kellett a lé a kaminyonra