Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát sztem voltatok egy páran rajtaprológ
a sportmotor kevésbé feltűnő, de a biztonság kedvéért viszem pendriveon is
kepfeltoltes.hu
kössssz este még jövök felrakok 2 képek német szavakat, bocs, de holnap írunk és az info teremben vagyunk
ekk! 50 -es korlátnál a lézereket 63és 68 közé szokták állítani. Azaz innentől mér. Ez kapitányságtól függően változik.
ja hát nem, az keskeny. de van egy már hátra csak el kell hozni. vagyis nemtom kell e nekem mert lefutott a simagumi, és tavasszal megy műszakira szóval előbb normálisan kéne megcsinálni aztán jöhetnek a hülyeségek..
He szereztél aztán Z-től krosszgumitot?
akkor meg veszem majd én kétszázért
Má beleéltem magam. Ha nem adod el, kibelezem a macskádat.
tudom tudom. faszfej kinézett egy DT-t elmegy megnézni, ha nem jön be neki akkor hív. de próbálom lebeszélni
Nem hítt senkise a zsileráér.
Baze, tegnap adtam el egy kis Dio-t egy 20asért, csak fúrni kellett volna.
keresek ilyen Yamaha mint kaliberű kis robogót 20-30 ezer között, nem baj ha rossz, csak javítható legyen, kivülről ne legyen törött meg meglegyen nagyjából mindene
Czetkába még én is hajtóműolajat raktam annak idején,de csak jobbfajtákat,végülis az is jól működött.
ja jóóóvan értem
Mert annak a viszkozitásaW90, ezeknek a régebbi motoroknak meg 15W-40-es motorolaj van előírva a váltójukba.
ha a pegasoba kell ami 2t , akkor ott csak váltó van meg kuplung , oda miért nem jó a hajtőműolaj?
Akkor majd még szétnézek ki mit ír, de lehet, hogy marad az ilyen castrol, ha azt mondod nálad is jól működik...
Nekem ugyanez a magnatech van a piros mociban,és nem csúszik vele.Igaz,a lamelláiban nincs még 1000km sem,de normálisan működik vele. Hajtóműolajat semmiképp ne rakj bele,mert az sűrűbb,mint ami ezekbe kell.
meg nem bízos , hogy ugyanolyan fordulatú motorra tervezték...
4T motorkerékpár olajat szoktak javasolni mert abban van olyan adalék amitől nem csúszik a kuplung. Autó motorolajban nincs ilyen.
Sziasztok !
Én is meghúztam ma egy hete az m3-on egy kicsit-nagyon kicsit-nagyon nagyon .
Kérdésem nem tudjátok van telepitett trafi ?
Mehet a blokkba vagy vegyek hajtóműolajat?
golyó általi akasztás 2 évre..