Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igyekszek am gondoskodni az utánpótlásról; (kissrác a DTn 1 nagyonjó barátom tesojanak a fia... ) őő mega keresztlányom : az apja aztmondta h ha megfertözöm akkor motort is kellesz nekivennem!
? háth bazd:) váltót féket ippeghogy elértem, azt annyi elég is volt
Te figyimáá............most nézem képeidet, a DT-vel hogy tudtál közlekedni? Ahogy elnézem nem nagyon ért le róla a lábad.
Énis! Nyugodtan szolits Brekinek
Csak 1 kósza gondolat háámostmiéé?nemlennejóó
Értem h mire akarsz gondolni, de waze, azért mert ugyanazt a szót használtuk... na mind1 mondjuk lényegtelen! Bár 1szer kipróbálnám mien Szandra NSRjének lenni...márcsak azértis h tudjam mien az mikor Szandra rajtam ül
Szandra írta, hogy indult az NSR pöccre és "imád assszonta".
Te meg írtad, hogy ezt imádom Szandrába.
Ha még most sem érted, hagyjuk.
Má mé lennék én Szandra NSR-e? :/ eléggé tartalékon vagyok ma, szal nézzétek el ha nemértek vmit! De asszem most te értettél vmit félre, vagy nagyon elbeszélünk 1más mellett...
No ki is neked a kabai ismerősöd? És ki a közös ismerősünk? Tegnap pont tipliztél mire megkérdeztem.
Addig kérjél előleget:):) Meghát a kisérettségi nem számit semmit:) a nagy se sokat! Győzködjed szorgalmasan őket:P szezonra legyen meg!:) márciusban már jóidők vannak (kéne lenni)
Szőkét is kend össze! Meg kicsit a hornetet is, had sikálja!
Pöccre indultál? Vazze te vagy Szandra NSR-e?
Köhöm! Nekem volt simsonom! 10 hónapig! Csak akkor szereltem h vmit a külsején akartam változtatni és kedvem volt!
LoooL! Ezt imádom Szandrában:)
Igazán nincs mit.
szia iceman91 . most itt vok
Tőle ingyé kell! És vegye megtiszteltetésnek h elfogadom!
Azannyát, hát ez az én régi kis szerelmem!
Köszi a képet!
De hun a faszba van má ezen is a zelső lámpe?
Mán vót annyi megoldás, h nem emlékszem!
fél évi azzal minden ok! készülhettek a rendészetibe de a moci az csak májusra dől el mivel akkor van a kisérettségim
Azért is lett lencsevégre kapva, mert ilyen megoldást addig még nem láttunk.
Heineken!
Ráakadtam egy képre a 2007. 08. 19. Kunmadarason készült képek között.
Na hogy állsz, ma már megvan a félévi, nem? Lesz mocc?
Szerintem nem otthon zajong!