Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyet kihagyni.
Nematmondta h kaBBBe! Hnem h kapjál be XD
Oksa, majd szerverünk egy ilyet is!
Nem kapom be :)
De anyira jó volt bemenni a városba. Igaz a megyeinél piszkált a kapus hogy motorral nem lehet bejönni erre leveszem a bukót mondja hogy maga a gyógyszerfutár mondom igen :D akkor menjen :) Ráadásul bnőm épp a szemészeten volt és az ápoló akivel volt az is felismert hogy a gyógyszerfutár vagyok na mondom ilyen nincs :) De szépen aláztam a városba :)
Nekem külsőre nem tetszik Meg szerintem maradok én a speednél Egyébként köszi szépen a linket!
Eladó sorba került a már említett supermotyó!
Iggen jó vétel!
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Hihetetlen hogy itt van!
Egy havi fizum és kibaszottul baszogat a lelkiismeretem
De a lényeg hogy jó rám meg minden!
Viszont rugalmasabbnak gondoltam, de szerintem pár gurulás után ez is úgy fog csuklani mint a tiéd...
Ő Kalinszki Jóska/János. Nekem ő csinálta a kipurendszert savállóból, 35 volt csak a cső, tehát a karbon Devil dob nélkül!
Szép kiscsizma!
Megérkezett
indujjál a centrumhoz Í! ! ! !most csengettek ki nekem...
Fertőtlenitve volt nahh... lehet h mostis azt kéne... reggel olyan fejfájással keltem mintha tegnap az egész napot végigittam volna... aztán jön mellé a torokfájás is lassan.... gyógyszer meg a tea sem segít, nem tehetek mást, inni kell valamit!
ennyi
JAhhhhhhh Mi bírtuk a legtovább
Meg Breki sztem te már akkor akkor se láttad volna, ha ottvagy
Túúúl tisztára lett mosva a szemed
A beteség nagy úr Nullára beállt orral, térdig csüngő takonnyal, fejfájással és szédüléssel neked se lett volna kedved felmenni Miskolcra, miután hazamentél Sárospatakra Budapestről. De sebaj, most így sikerült, majd második félévben megyek Úgyis otthon leszek már, utána meg Miskolcon, szóval
ilyet én is akartam már, csak túl sokan voltak, és mindenki rinyált, h meg ne merjem próbálni... de majd eccerr
tesem voltál ott

4en voltunk már csak
Erre énse emlékszek...
Nem, ezt te nem láttad, mert nyifogtál, h beteg vagy és nem jössz bandázni
De nem ez az, ami miatt sajnálhatod,h lemaradtál róla
most nekem oda kéne figyelnem , örülj hogy irtam
Ugye nem arra gondoltál, amire én gondolok
csak a villanyrendőrnél ne, mert ott nők lesznek a buzikból az ember szeme láttára....
vagy az csak éjszaka?
váhhhdefúúúj
az RITKA és akkor is csak átmeneti állapot
ésneszójjábeeeeeeeeeeeee
Vagy Brekk, Vagy Breki de semmiképp nem brek... Indulok lassan a városba... Majd hivlak, azt öszefutunk vhol... centrumnál jó neked?